iOS 11.3 Reduce la Normal Performantele iPhone ?

iOS 11.3 are, fara ca Apple sa anunte asta in mod public, o modificare implementata care pare sa readuca la normal performantelte telefoanelor iPhone.

ios 11.3 performante iphone

iOS 11.3 a fost lansat a fost lansat in versiune beta de catre compania Apple saptamana aceasta, compania americana promitand ca va implementa o functie care va permite dezactivarea sistemului care reduce performantele iPhone. Aceasta functie nu este deocamdata vizibila in aplicatia de setari a sistemului de operare iOS 11.3, insa conform unui youtuber, cei de la Apple ar fi facut aceasta modificare in mod automat pentru toata lumea.

In clipul video de mai jos puteti vedea o comparatie intre diverse modele ale iPhone pe care sunt facute teste de performanta, in cazul tuturor crescand performantele in iOS 11.3. Desi compania Apple nu spune ca limiteaza performantele seriei iPhone 8 si iPhone X, youtuberul ne arata ca totusi exista o crestere de performante si pentru acestea in iOS 11.3, iar ea este substantiala in comparatie cu versiunile anterioare ale sistemului de operare.

iOS 11.3 Reduce la Normal Performantele iPhone ?

iOS 11.3 aduce cresteri de performante chiar si de 100% in cazul unor modele de telefoane iPhone, cum ar fi iPhone 7 Plus, asa ca situatia in sine este destul de ciudata, parca ireala. S-a plans multa lume de faptul ca Apple limiteaza serios performantele, insa ceea ce se prezinta in clipul video de mai jos afecteaza si modele noi de telefoane, deci ramane sa mai vedem si alte comparatii facute in iOS 11.3, eventual dupa ce optiunea de readuce a performantelor la normal va fi oferita.

Apple nu a specificat vreo data, sau versiune beta, a iOS 11.3 in care va implementa functia care va permite readucerea performantelor iPhone la normal, asa ca va trebui sa asteptam dupa ea. In ciuda acestui lucru, Apple a anuntat ca iOS 11.3 va fi lansat luna viitoare pentru a permite dezactivarea sistemului care reduce performantele iPhone, asa ca ramane de vazut ce anume vom primi din partea companiei americane intre timp.