iOS 11.3 Creste Autonomia Bateriei iPhone

iOS 11.3 genereaza o crestere a autonomiei bateriei iPhone, compania Apple oferindu-le clientilor mai mult timp pentru folosirea telefoanelor zilnic.

iOS 11.3 Autonomia Bateriei iPhone

iOS 11.3 aduce o crestere pentru autonomia bateriei iPhone in comparatie cu iOS 11.2.5, compania Apple reusind sa faca o imbunatatire substantiala pentru unele telefoane. In mod normal n-ar trebui sa ne asteptam la cresteri ale autonomiei bateriei pentru diverse modele de telefoane iPhone in versiunile beta ale iOS, dar cu iOS 11.3 iata ca lucrurile sunt altele.

iOS 11.3 ofera o crestere a autonomiei bateriei de pana la 15 minute pentru iPhone 6 Plus, in timp ce iPhone 6S Plus inregistreaza o crestere de 20 de minute a autonomiei bateriei. iPhone 7 Plus este telefonul care beneficiaza de cea mai mare crestere a autonomiei bateriei, in cazul acestui model diferenta fiind de 45 de minute fata de iOS 11.2.5.

iOS 11.3 creste autonomia bateriei iPhone

iOS 11.3 nu aduce, din pacate, o crestere pentru autonomia bateriei pentru iPhone 8 Plus, aici compania Apple pastrand lucrurile la fel precum in cazul iOS 11.2.5, deocamdata. In final ajungem la iPhone X, unde autonomia bateriei creste cu aproximativ 40 de minute, deci vorbim despre un plus major pentru folosirea telefonului pentru orice avem nevoie.

Perioadele de timp prezentate pentru cresterea autonomiei iOS 11.3 in comparatie cu iOS 11.2.5 se refera la cea de utilizare efectiva, nu la cea pentru stand by, deci trebuie sa faceti diferenta intre asta. iOS 11.3 este oferit deocamdata doar in versiune beta, deci e foarte probabil ca lucrurile sa se schimbe pana in momentul in care compania Apple va lansa versiunea finala.