Apple Celebreaza Carnavalul de la Rio cu o Reclama pentru iPhone X

Apple a lansat in aceasta seara o noua reclama cu care incearca sa promoveze iPhone X prin celebrarea carnavalului de la Rio, recunoscut la nivel mondial. Cei de la Apple pun in evidenta capacitatea iPhone X de a inregistra selfie-uri grozave, inclusiv folosind functia Portret, care se bazeaza pe noua camera TrueDepth pentru a aplica pozelor un efect bokeh.

Apple a promovat de la bun inceput aceasta functie a iPhone X si a lansat cateva reclame pana acum pentru a evidentia schimbarea care este oferita pentru clientii din lumea intreaga.

Articolul precedentiPhone SE 2 ar putea fi o Mare Dezamagire
Articolul următorSamsung Galaxy S9: Ce Cadouri sunt Oferite pentru a Compensa Pretul
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.