iPhone X: Tinta Speculatiilor care Afecteaza Apple

iPhone X este in mijlocul unor zvonuri contradictorii privind vanzarile in T4 2017, ele afectand serios credibilitatea Apple i nfata investitorilor.

iPhone X Speculatiilor Apple

iPhone X este in ultimele zile tinta unor speculatii extrem de interesante, care au ca rol final atacarea companiei Apple si a valorii actiunilor acestora pe bursa americana. O varietate de analisti de la diverse banci, plus unii din Asia, sustin ca Apple a redus la jumatate productia iPhone X din cauza vanzarilor scazute pe care telefonul le-a inregistrat in T4 2017.

In contrast cu ceea ce spun acestia, Canalys si Kantar, doua dintre cele mai mari companii specializate pe vanzarea de smartphone-uri la nivel global, prezinta iPhone X ca un real succes. Ele spun ca iPhone X a fost cel mai bine vandut smartphone pe pietele globale in T4 2017, iar intreaga situatie incepe sa devina tragi-comica, pentru ca fiecare parte arunca zvonuri contradictorii.

La toate acestea se adauga astazi o declaratie a unui partener Apple, care spune ca reducerea de productie pentru iPhone X nu este atat de mare si “de speriat”, asa cum spun unii analisti. Aceasta afirmatie vine sa linisteasca putin lucrurile dupa cateva zile in care mai toata lumea incepuse sa creada ca iPhone X este un esec major pentru Apple, cand situatia ar putea fi complet alta.

““Our understanding is that it is not that great,” said Yoshitaka Fujita, vice chairman of Murata, when asked about the report.”

E posibil ca toate aceste zvonuri sa aiba drept rol cresterea interesului vis-a-vis de Samsung Galaxy S9 inaintea lansarii, telefonul fiind asteptat de catre foarte multi fani Android, el urmand a fi si mai ieftin decat iPhone X. Realitatea nu o stim si probabil nici nu o vom afla, insa ceea ce se intampla acum cu zvonurile privind iPhone X sugereaza faptul ca unii nu stiu realitatea, dar “arunca” informatii false in presa.

19 COMENTARII

  1. Realitatea este ca Apple (a se intelege bucataru’ sef) s-a bazat mult prea mult pe… “creduli” si pe rata lor de regres – mult, mult mai mica decat se baz bucataru’. Mintea umana lupta – chiar si involuntar, uneori – impotriva “spalarii pe creier”, asa ca pretentii de genul “căcăcelul e ceva bun si frumos pentru ca face parte din viata noastra” nu tine – da, face parte din viata noastra, dar marea majoritate (cu minim de civilizatie) îl fac în budă și trag apa după el, nu îl afișeaza ca pe un trofeu. La fel si cu urâciunea aia de chix, cu bretoane, bolfe si mai stiu eu ce SO sub orice critica – poti sa-l tot lauzi, oamenii normali il vad ceea ce este: un chici cocălăresc cu care le-ar fi rusine sa se afiseze.

  2. Anul trecut actiunea apple era 97$ prin decembrie…acum este cat este…clar Apple a uracat sus sus are de unde sa coboare…din pacate nu cred ca va mai ajunge sub 100$ ca sa mai cumparam actiuni

  3. Așteptam si un articol legat de HomePod cum ca ar fi un real succes. S-au pus rotitele in miscare si a început Apple sa arunce cu bani.

  4. Exact asta am spus in alt post legat de vanzarea lui iphone x. Ca sunt multe stiri contradictorii care sunt preluate si pe acest blog

  5. Ai uitat sa mentionezi ca Apple are deja de platit 51 de miliarde in impozite .
    Am spus deja ca investitorii nu vor fi bucurosi . Iar 46 miliarde pierdere de valoare e un adevarat dezastru .
    Nu am vazut niciunde in raportul Kantar ca iPhone X s-a vandut foarte bine , nici pe departe “cel mai bine” , pt ca nu se vorbeste de X ci de toate iPhoanele. Si cota de piata cu cresteri sesizabile doar in China si descresteri in alte tari , nu cred ca a crescut global , desi ar fi trebuit , dupa 3 modele lansate de putin timp.
    Normal ca trebuie sa fie de vina Samsung , pt ca Apple nu vinde destul.

  6. Ce faci ? Cauti scuze pt Apple ? Spune-le povestile astea investitorilor , ca eu nu am actiuni ! Povesteste-le de preturile pe OLX si sa aiba incredere ca isi vor vinde iPhoanele mai bine la mana a doua , chiar daca actiunile scad puternic.
    LOL

  7. @ionion: ce nu pricepi?
    Citeste articolul si gata.
    Tu crezi ca CNBS referitor la vznzarea iphone X se raporteaza la bisnitareala de pe OLX???
    Esti naiv, esti de pe alta planeta.

  8. Super articol. Ca să citez din ce scrie acolo:
    “Investors are taking notice of the deteriorating sentiment over the company’s fundamentals.”

    Interesant să ne aducem aminte ce estimări super négatif optimiste erau principes octombrie anul trecut, că Apple a cumpărat 200 milioane ecrane, și că va vinde 80-100 milioane de iPhone-uri X ?????

    Este lesne de înțeles că iPhone nu mai are avantaje tehnologice față de alte produse concurente.

  9. Apple va anunta ca vine cu ultimu iphone in 2020..ultimu ca au treaba pe luna…sa vezi ala cum se vinde..ecran de panza se proiector (cearceaf) si sinonim 686 pc