Apple: Vrem sa Cream o Noua Experienta de a Asculta Muzica folosind HomePod

apple experienta muzica homepod

Phil Schiller, seful diviziei de marketing din cadrul Apple, a vorbit ieri intr-un interviu despre intentia companiei americane de a crea o noua experienta de a asculta muzica folosind HomePod. Acesta afirma ca principalul motiv din spatele ideii de a crea HomePod a fost de a oferi o experienta noua de a asculta muzica, diferita fata de cea oferita de catre produsele competitoare.

Apple crede ca HomePod ofera o calitate audio incredibila pentru utilizatori si ca este un produs cu care este distractiv sa interactioneze, acestea fiind principalele motive etnru a o cumpara. Totusi, pentru a oferi intreaga experienta noua a HomePod, compania Apple a fost nevoita sa imbunatateasca inclusiv asistentul personal Siri, dar si Apple Music, toate lucrand in tandem.

Mai mult decat atat, Apple vrea sa imbunatateasca inclusiv experienta de a asculta muzica pe alte produse proprii, iar aici aducem in discutie Mac-urile, sau chiar sistemul CarPlay pentru masini. Apple si-a pus inginerii la treaba pentru a dezvolta toate aceste schimbari, iar primii oameni care au testat HomePod au laudat din plin calitatea audio a boxei inteligente.

“We don’t think it’s just about HomePod though, or any one product, it’s about creating an experience that moves with you throughout the day — so the experience you have at home, is replicated in the car with CarPlay, at work with iPad and Mac, and when you’re out for a run with Watch and iPhone. You can listen to the same music, control your home accessories or ask Siri to do something for you, wherever you are.”

HomePod este un produs care are menirea de a promova Apple Music si de a-i ajuta pe oamenii care nu vor sisteme audio complexe, dar vor sa aiba parte de o experienta audio buna si usor de controlat folosind comenzi vocale.

22 COMENTARII

 1. Astia insista cu minciunile si spalarea creierului – ce experienta poti sa ai ascultand muzica mono pe un ghem de sfoara cu difuzoare de 4W ?
  Ce treaba are carplay cu sistemul de muzica al masinii ? carplay e doar o interfata .

 2. “oameni care au testat HomePod au laudat din plin calitatea audio a boxei inteligente.”

  deci sa ii credem pe astia cemulti nici nu au treaba cu apple si marketingul ei sau pe tine ce nu ai bani de ciocolata si urasti tot ce nu iti permiti ?!

 3. Domnului Phil Schiller trebuie sa-i multumim pentru faptul ca iPhone are putini rami, baterie slaba si restul limitarilor hardware. Nenea Schiller traieste pe alta planeta. HomePod va fi mai fail decat  TV.

 4. Bla,bla,bla, la fel ca mai toate produsele Apple,un exercițiu de marketing.
  Sunt sigur că demontarea produsului respectiv, te va pune in postura de a constata cât de fraier poți fi să plătesti câteva sute de dolari, pentru o siglă cu hardware chinezesc.

 5. Sa vad si io cine are ce face cu asa ceva…astea sunt inutile..muzica de ascultat cu urechea de aproape..la banii aia iei akai cu nfc si aia e.subufer si 2 boxe..duduie casa..sau sony sau orice..muzica sa asculta tare..vrei incet asculti pe tv

 6. Cum ar arata o chichireatza daia la mn in casa langa subuferu de 18″ sau in masina langa jl 12w7..pfff cat e?350 de coco?sa moara masa…..

 7. Nu ca-mi da foc..cica e pt aia care nu vor sistem audio complex..ce e frate complex la un hifi…4 fire si numai umblii la ele pana zugravesti.mai complex ai incomod e sa bagi ala la incarcat mereu mereu mereu

 8. Nfc la iphone merge pe sisteme hifi cu conectare nfc?ca nu stiu…daca merge nui vad rostu la homepod asta.daca nu merge……asta e motivu pt care apple va tine legati de ei…

 9. HomePod e încă o momeala aruncată sa mai atragă abonamente la Apple Music, adică sa cotizezi lunar la un serviciu de-al lor…