Samsung Galaxy S9: Exclusiv, Diferenta Majora fata de Galaxy S8

Samsung Galaxy S9 are prezentata in exclusivitate o schimbare majora care il va diferentia de seria anterioara in momentul lansarii, multi fani putand fi dezamagiti.

9

Samsung Galaxy S9 diferenta galaxy s8

Samsung Galaxy S9 are prezentate astazi toate diferentele fata de seria Samsung Galaxy S8 multumita unei schite CAD facute in baza informatiilor existente la cei care produc noul telefon mobil al companiei coreene. Vorbim despre schite CAD pentru Samsung Galaxy S9 care ne arata exact ce fel de dimensiuni are telefonul mobil al companiei coreene, iar in baza lor se poate face o comparatie mai buna cu ceea ce este oferit in acest moment pe piata.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba o schimbare importanta pentru ecran si panoul frontal, iar acum ne referim la design-ul ecranului si nu la tehnologiile care stau in spatele acestei componente majore. Conform schitei CAD, Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba curbura ecranului mult mai graduala, iar asta genereaza impresia ca marginea ecranului este mai groasa decat in cazul Samsung Galaxy S8, desi in realitate ecranul e curbat spre margine.

Samsung Galaxy S9 are aceasta schimbare implementata pentru a-l face mai usor de tinut in mana si mai usor de folosit in viata de zi cu zi, ergonomia fiind extrem de importanta pentru un telefon mobil. Aceasta schimbare de design pentru Samsung Galaxy S9 ar putea aduce critici din partea unora dintre fanii companiei coreene, dar probabil ca dupa ce vor folosi telefonul pentru o perioada mai lunga de timp, ele se vor transforma in aprecieri.

Samsung Galaxy S9 – exclusiv, diferenta majora fata de Galaxy S8

Samsung Galaxy S9 imagine cad

Samsung Galaxy S9 pare sa aiba deasemenea marginile superioara si inferioara mult mai subtiri decat Samsung Galaxy S8, dar asta nu va aduce vreo schimbare pentru diagonala ecranului, sau screen ratio-ul acestuia. Vorbim despre simple schimbari estetice facute pentru Samsung Galaxy S9, care nu afecteaza in vreun fel specificatiile pe care telefonul mobil le va avea, desi coreenii implementeaza si o noua tehnologie pentru componenta.

Samsung Galaxy S9 a avut deja o multitudine dintre noutati anuntate, de la cele doua noi chip-uri si pana la camerele mai bune, bateriile de aceeasi capacitate si cantitatile de memorie RAM diferite. Compania Samsung vrea sa diferentieze modelele Samsung Galaxy S9 pe care le va lansa pe piata, iar asta inseamna ca toti consumatorii vor avea o alegere mai grea in momentul in care vor decide ca doresc sa isi cumpere acest model de smartphone.

Samsung Galaxy S9 a fost anuntat oficial ca fiind pregatit pentru o prezentare ce urmeaza sa aiba loc in data de 25 februarie in cadrul Mobile World Congress 2018, urmand a da startul evenimentului. Samsung Galaxy S9 va fi oferit pentru precomanda incepand cu data de 2 martie, iar lansarea smartphone-ului ar trebui sa aiba loc in data de 16 martie in cateva tari alese de catre coreeni.