macOS 10.14: Doua Schimbari Majore Anuntate in Premiera

macOS 10.14 are doua schimbari foarte importante anuntate inainte ca Apple sa prezinte noua versiune a sistemului de operare pentru Mac-urile utilizatorilor.

macOS 10.14 Schimbari Majore

macOS 10.14 are doua functii majore anuntate in premiera dupa ce in cursul zilei de ieri ni s-a spus ca Apple a decis sa amane implementarea unor schimbari majore in Mac-uri. Vorbim aici despre o decizie a celor de la Apple de a se concentra pe rezolvarea problemelor majore pe care le are macOS in loc sa se concentreze pe functii majore pentru macOS 10.14.

macOS 10.14 va avea in continuare acel sistem care va permite rularea aplicatiilor pentru iPhone si iPad, compania urmand a anunta aceasta functie drept una dintre cele mai importante oferite. Separat de ea, compania americana intentioneaza deasemenea sa imbunatateasca simtitor modul in care porneste macOS 10.14, dar si in care s deblocheaza Mac-urile.

macOS 10.14 va face pornirea Mac-urilor mult mai rapida decat pana in prezent, compania fiind de parere ca utilizatorii au nevoie de o imbunatatire de acest gen in 2018. Mai mult decat atat, se pare ca si deblocarea macOS 10.14 se va face mult mai repede, imbunatatirea performantelor pentru aceasta functionalitate fiind o prioritate pentru inginerii celor de la Apple.

“On the Mac side, this is taking the form of a new project around security as well as improvements in performance when waking and unlocking the system. While users would certainly welcome changes that make their systems run better and more securely, customers tend to be more motivated to make purchases based on new features rather than promised improvements around security or performance.”

macOS 10.14 va fi in rest concentrat pe rezolvarea problemelor penibile care au facut Apple de rusine in cursul anului 2017, dar si imbunatatirea performantelor generale ale Mac-urilor. Apple urmeaza sa prezinte macOS 10.14 pentru prima oara in primavara acestui an, cel mai probabil in cursul lunii iunie a anului 2018, lansarea urmand a avea loc in cursul toamnei.