Samsung Ataca iPhone Smartphone-uri Inovatoare

Samsung anunta ca va ataca iPhone si restul producatorilor Android cu noi smartphone-uri inovatoare care vor iesi in evidenta pe piata in anul 2018.

95

samsung iphone smartphone inovator

Samsung a anuntat ca in 2018 va ataca iPhone si restul producatorilor Android cu un nou tip de smartphone-uri care vor avea o caracteristica unica si oferita in premiera pentru telefoane mobile inteligente. Mai exact, cei de la Samsung sustin ca in 2018 intentioneaza sa lanseze smartphone-uri care au ecrane OLED pliabile, acestea impreuna cu Bixby urmand a genera majoritatea cresterii in vanzari pentru cei din Coreea de Sud in urmatoarele luni.

Samsung a anuntat ca va implementa tehnologii inovatoare in telefoanele cu ecrane OLEd pliabile pentru a oferi produse care ies in evidenta in comparatie cu cele existente in momentul de fata pe piata. Puteti vedea in clipul video de mai jos un concept pentru un smartphone Samsung cu ecran OLED pliabil, acesta sugerand faptul ca viitoarele telefoane inteligente vor putea fi transformate in tablete pentru utilizare in noi moduri in viitor.

Samsung ataca iPhone smartphone-uri inovatoare

Samsung a spus ca desi are planuri sa lanseze smartphone-uri cu ecrane OLED pliabile in cursul anului 2018, exista unele probleme foarte importante pe care trebuie sa le rezolve inainte de a reusi sa faca asta. Samsung a mai spus acum cateva saptamani ca vrea sa lanseze aceste tipuri de ecrane si ca ar urma sa o faca abia in 2019 din cauza unor probleme cu interfata lor, insa se pare ca a rezolvat unele dintre ele si ar putea aduce telefoanele pe piata in 2018.

Daca Samsung va lansa telefoane mobile cu ecrane OLED pliabile in 2018, atunci ar putea avea un avantaj in fata iPhone si a altor smartphone-uri Android, dar numai daca functiile oferite de produsele sale vor fi cu adevarat utile. Desigur ca nimeni nu stie in acest moment ce fel de telefoane mobile cu ecrane pliabile intentioneaza Samsung sa lanseze si ce functii vor avea, dar asteptarile sunt extrem de mari pentru aceste noi produse mobile.