iPhone X se Vinde de 2 ori mai Bine decat iPhone 8

iPhone X a inregistrat vanzari de 2 ori mai bune decat cele ale iPhone 8 in T4 2017, compania Apple avand parte de o evolutie excelenta pentru telefonul sau.

iphone x vinde bine iphone 8

iPhone X se vinde de 2 ori mai bine decat iPhone 8 in SUA, cei de la Counterpoint afirmand ca Apple a reusit sa convinga foarte multi consumatori sa plateasca preturi premium pentru telefoanele sale. Stiti cu totii ca iPhone X costa aproximativ 1100 de dolari in SUA, in timp ce iPhone 8 costa cu aproximativ 350 de dolari mai putin, insa in ciuda acestui lucru, modelul scump s-a vandut de 2 ori mai bine in SUA in T4 2017.

iPhone X a convins foarte multi fani ai companiei Apple sa-l cumpere multumita schimbarilor implementate de catre compania Apple, iar surplusul de 350 de dolari in pret fata de iPhone 8 nu pare sa fi contat prea mult pentru unii. Totusi, ceea ce spun acesti analisti am mai auzit si de la altii in trecut, iPhone X fiind prezentat in repetate randuri ca avand vanzari cel putin duble fata de cele inregistrate de telefonul iPhone 8 al Apple.

iPhone X se vinde de 2 ori mai bine decat iPhone 8

iPhone X a fost prezentat la un moment dat ca avand vanzari mai mari chiar sid ecat cele ale seriei iPhone 8 ale companiei Apple, deci decat ambele modele lansate in toamna acestui an de catre cei din Cupertino. Ca sa fiu complet sincer, nu cred ca aceasta evolutie foarte buna a vanzarilor iPhone X in SUA este intamplatoare, mai ales ca acelasi lucru ni s-a spus in repetate randuri despre China, o tara extrem de importanta pentru cei de la Apple.

“However, since its launch on November 3rd, the iPhone X outsold the iPhone 8 and iPhone 8 Plus by a 2:1 margin . What this means is the super-premium segment (above $800) has grown from almost 0% in previous years to 25% share of the total smartphones sold in USA during Q4 2017, which speaks volumes for the potential of USA market and the US consumers’ buying power.””

iPhone X pare sa dovedeasca faptul ca pretul nu este o problema pentru fanii companiei Apple atunci cand vine vorba despre dorinta de a avea cel mai nou model, chiar daca el nu este cel mai frumos dintre toate. Compania Apple va anunta astazi rezultatele financiare si vom afla cate telefoane iPhone a vandut in T4 2017, insa speculatiile privind impartirea pe modele va continua pentru ca Apple nu va spune si asta la noapte.