Apple AMANA Lansarea iOS 11.3 si Rezolvarea Performantelor iPhone

Apple a anuntat amanarea lansarii iOS 11.3 si rezolvarea problemelor privind performantele telefoanelor iPhone, dezamagind foarte multi dintre clienti.

apple amana lansarea ios 11.3 iphone

Apple a anuntat ca amana lansarea functiei care va permite incepand cu iOS 11.3 dezactivarea sistemului care limiteaza performantele iPhone pentru telefoanele care au bateriile uzate din cauza incarcarilor repetate in timp. Initial compania americana anuntase ca in februarie va lansa aceasta functie pentru iOS 11.3 si utilizatorii globali, insa ieri si-a “nuantat” afirmatiile si a declarat ca de fapt nu va oferi functia chiar atunci.

Apple a afirmat ca in februarie noua functie va fi disponibila pentru cei care testeaza iOS 11.3 in versiune beta pentru iPhone, insa lansarea versiunii finale a iOS 11.3 urmeaza sa aiba loc abia in primavara. Aceasta “primavara” pentru compania Apple ar putea fi de fapt martie, sau chiar aprilie, in functie de modul in care decurge testarea iOS 11.3 si a modului in care aceasta noua functie isi implementeaza schimbarile chiar asa cum trebuie.

Apple AMANA lansarea functiei iOS 11.3 care rezolva performantele iPhone

iOS 11.3 va fi, practic, testat de catre compania Apple pentru mai mult de o luna de zile de catre compania Apple inainte de a lansa versiunea finala pentru iPhone si iPad, fara ca o data de lansare pentru versiunea finala sa fie oferita. Cei din Cupertino nu doresc sa divulge data la care vor lansa iOS 11.3 si nici cea la care vor rezolva probleme clientilor care au performantele iPhone limitate de catre baterie, deci ne putem astepta la orice.

“We sought to further improve the customer experience in December by announcing a significant discount on replacement batteries for certain iPhones. We also announced that we began developing a new iOS feature to show battery health and which would recommend when the user should consider replacing their battery. These actions were taken to further assist our customers and help extend the life of their iPhones. In addition, users will be able to see if the power management feature is being used to prevent unexpected shutdowns, and turn it off if they so choose. These features will be included in a developer release next month and a user release this Spring.

Inclusiv aceasta amanare a lansarii iOS 11.3 impreuna cu aceasta functie foarte asteptata trebuia sa fie macar in mintile unora dintre cei care asteapta cu nerabdare sa o foloseasca pentru a isi readuce performantele iPhone la normal. Sunt sigur ca pana in momentul lansarii versiunii finale a iOS 11.3 vom mai afla informatii cu privire la noua versiune pentru iPhone si iPad, insa trebuie sa ne inarmam cu foarte multa rabdare pentru ca Apple nu se grabeste.

15 COMENTARII

  1. Asa ceva nu trebuia sa se intample la un telefon premium, cum se vrea aifonu’ !!! E de toată jena acest “Performance Show” și funcția de dezactivare. Asta înseamnă IOS neoptimizat vis-a-vis de aplicațiile distribuite in AppStore și fata de baterie.

  2. Miercuri am citit pe siteul apple ca in primavara asta o sa fie scos 11.3 nu stiu de unde o scosesera unii ca in februarie apare

  3. Sa vina odată făcut, da bine. Nu sunt afectat. Am SE care rulează 10.1.1 și nu o sa vadă niciodată urma de update. Nu e ceva care sa ma facă sa merg la update.

  4. Pe cine dezamăgește applecu aceasta întârziere,cat timp utilizatorii produselor lor accepta orice le este oferit,pe motiv că Apple știe mai bine ce nevoi au clienții?

  5. Păi eu au ținut iPhone-ul pentru câteva luni bune cu problema 123 nerezolvată ,ce motive crezi că au sa se grăbească?

  6. Oare de ce am impresia că cei care refuzata android,sunt cei pentru care telefonul pe care îl detin e realizarea supremă a vieții lor?