Apple: iPhone X a fost cel mai Bine Vandut Model

Apple confirma faptul ca iPhone X a fost cel mai bine vandut model de telefon mobil din oferta sa in T4 2017, din momentul lansarii si pana la inceputul 2018.

apple iphone x bine vandut model

Presedintele Apple a declarat in timpul confeintei audio pentru prezentarea rezultatelor financiare pe T4 2017 ca iPhone X a fost cel mai bine vandut model de telefon mobil dintre toate cele existente in oferta sa. Conform celor de la Apple, iPhone X a fost cel mai bine vandut model de iPhone din oferta companiei in fiecare saptamana din momentul lansarii si pana la finalul T4 2017, dar asta era de asteptat avand in vedere importanta sa.

Apple afirma ca iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus au generat cele mai mari vanzari dintre toate seriile de telefoane mobile lansate de catre compania Apple in vreun trimestru fiscal la nivel global. Apple nu a facut si o impartire a profitabilitatii intre cele trei modele ale telefoanelor sale, insa este usor de imaginat ca iPhone X le-a intrecut pe toate, dar e posibil ca iPhone 8 Plus sa se fi plasat pe pozitia a doua in topul companiei.

Apple: iPhone X a fost cel mai bine vandut model in T4 2017

iPhone X a ajutat deasemenea Apple sa ridice pretul mediu de vanzare al iPhone cu 100 de dolari de la 695 de la 796 de dolari, diferenta fiind uriasa pentru ca vorbim, totusi, despre telefoane mobile. Acest pret mediu de vanzare al iPhone a ajutat compania americana sa-si si creasca substantial incasarile in T4 2017 comparativ cu T4 2016 desi vanzarile telefoanelor mobile au scazut cu 900.000 de unitati, situatia fiind una interesanta.

“Apple CEO Tim Cook said that the iPhone X has “surpassed our expectations” and has been the “top selling iPhone” every week since it shipped in November. Apple says the iPhone X, iPhone 8, and iPhone 8 Plus lineup brought in the highest revenue of any iPhone lineup in the company’s history.”

iPhone X urmeaza sa creasca incasarile Apple cu procente de minim 10% in T1 2018, compania Apple fiind sigura ca telefonul mobil urmeaza sa inregistreze vanzari foarte bune si in lunile urmatoare. Toate aceste afirmatii vin sa contrazica tot ceea ce au tot afirmat analistii in ultimele saptamani, acestia spunand in mod repetat ca vanzarile iPhone X sunt foarte slabe si ca productia e injumatatita, insa situatia nu pare sa fie chiar atat de dramatica.