iOS 11.3: Functia foarte Importanta Descoperita

iOS 11.3 are o functie foarte importanta implementata de catre compania Apple pentru iPhone si iPad pe care multi utilizatori vor dori sa o foloseasca.

iOS 11.3 amanare instalare actualizari

iOS 11.3 este inca in plin proces de testare de catre compania Apple, insa astazi aflam despre o functie extrem de importanta pe care cei din Cupertino au inclus-o pentru iPhone si iPad. Mai exact, compania Apple a implementat o noua functie care permite amanarea cu pana la 90 de zile a instalarii actualizarilor pentru iOS 11.3.x, sau versiunile viitoare ale iOS.

iOS 11.3 este prima versiune a sistemului de operare iOS care aduce aceasta functionalitate pentru iPhone si iPad, compania Apple permitand pana acum amanarea cu doar cateva ore. Incepand cu iOS 11.3 acest lucru va fi posibil pentru perioade care nu pot depasi 90 de zile, sau 3 luni, insa functionalitatea este limitata doar pentru unii utilizatori.

iOS 11.3 are aceasta optiune disponibila doar pentru cei care folosesc Apple Configurator pentru a adminsitra iPhone si iPad in cadrul companiilor, insa oricine poate folosi programul si de acasa. Cei de la Apple vor permite amanarea instalarii actualizarilor pentru iOS 11.3.x, sau a altor versiuni mai noi timp de minim 30 de zile, sau maxim 90 de zile, dupa preferinte.

In aceasta perioada de timp actualizarile nici macar nu vor fi afisate in aplicatia de Configurari, Settings, a iPhone si iPad, deci utilizatorii nici nu vor sti ca exista un update. Schimbarea implementata odata cu iOS 11.3 va fi disponibila inclusiv pentru macOS 10.14 in aceleasi conditii, deci Apple nu limiteaza functia doar pentru iPhone, iPad si iPod Touch de anul acesta.