Bateria unui iPhone a luat Foc, a Bagat 2 Angajati Apple in Spital

O noua baterie a unui telefon iPhone a luat foc in timp ce era schimbata intr-un Apple Store, iar 2 angajati au fost spitalizati in urma incidentului.

Bateria iPhone Foc Angajati Apple Spital

O noua baterie a unui iPhone a luat foc in timp ce era schimbata intr-un Apple Store, incidentul avand loc in Hong Kong in cursul zilei de astazi, doi angajati Apple fiind spitalizati in urma sa. Se pare ca bateria telefonului iPhone s-a fisurat si a inceput sa emane fum toxic in incinta magazinului Apple, autoritatile fiind chemate, iar din cauza incidentului doi angajati au fost spitalizati.

Acestia au inhalat fumul toxic emanat de catre bateria iPhone-ului si au avut nevoie de ingrijiri medicale in urma incidentului, autoritatile confirmand totusi ca acesta a fost unul minor. Tot angajatii au stins bateria incinsa si se pare ca magazinul nu a fost evacuat in urma incidentului, desi cei doi angajati care au intervenit au avut nevoie de cateva ore de spitalizare.

Acesta este al treilea incident de acest gen, dupa ce alte doua baterii ale iPhone au luat foc in timp ce erau schimbate de catre angajati ai companiei Apple in magazinele americanilor. Incidentele au fost, pana acum, puse pe seama grabei cu care sunt facute inlocuirile bateriilor telefoanelor iPhone din cauza numarului foarte mare de cereri din aceasta perioada.

“Two employees at an Apple store in Hong Kong were taken to hospital after inhaling smoke given off by a mobile phone battery on Friday. The two staff members were repairing the phone battery at the time it emitted smoke. The pair complained of feeling unwell after inhaling smoke. It was a minor incident. The store quickly resumed normal operations and no customers were affected.”

Compania Apple nu a comentat pana in prezent vreunul dintre incidentele care au implicat baterii ale telefoanelor iPhone, insa iata ca ele nu se opresc, din pacate pentru companie. Avand in vedere ca inca exista foarte multi clienti care cer inlocuirea bateriilor telefoanelor iPhone, este foarte posibil ca incidentele sa continue si in perioada urmatoare, asa ca trebuie sa fim pregatiti si pentru alte stiri similare.

15 COMENTARII

  1. Cred ca Apple o sa opreasca programul de schimbare a bateriilor – stiau ei ce stiau cand au limitat performantele .
    Baieti , imi pare rau de voi , dar o sa stati tot cu iPhoane castrate , iar Apple o sa faca un giumbushluc , sa va arate in geekbench ca iphonu merge bine .

  2. Le trebuie echipament de geniști!!
    Doamne, cum se întoarce roata: după puzderia de glume toxice pe seama Note 7, acum iPhone se află sub lumina reflectoarelor.
    Bravo Apple!!! Ai copiat și asta de la Samsung.

  3. Mare branza. Eu am patit acasa cu iphone 6 plus. Am spart bateria in timp ce incercam sa o scot. A luat foc, telefonul s-a incalzit maxim incat s-a lipit de masa simul s-a topit si el un pic dar inca functioneaza. Spre mirarea mea dupa ce am pus bateria noua telefonul functioneaza perfect. Nu am ajuns la spital chiar daca nu mai vedeam in casa de atata fum. Bravo apple. Super telefoane. Se poate zice ca Dumnezeu a tinut cu mine.

  4. Da Cezar , e mare branza pentru ca , in conformitate cu cifrele de vanzari declarate de Apple , or sa aiba de schimbat bateriile la foarte multe sute de milioane de iPhoane – bun , ca ele nu exista real , e alta discutie.
    Inchipuie-ti ca daca 10% din sutele de milioane de baterii schimbate or sa explodeze , o sa avem o problema de incalzire globala , multe milioane de morti/intoxicati , poluare a aerului si solului .
    Uita cum se intorc minciunile impotriva Apple – si altii nu se mai opreau din urlat pt 20-30 de Note 7 la care au fasait bateriile .

  5. Cine sunt “noi” ? As zice ca 95% din cei ce au iPhone nu-si permit sa-l schimbe anual cu banul jos , si 85% nu il schimba annual ci la doi ani , in cel mai bun caz , si aia il iau in rate sau cu subventie .
    Apoi pretul bun de revanzare al iPhone sugereaza ca iPhoanele vechi sunt utilizate la maximum si asa castrate .

  6. Ce-mi place când hateri care nu au, nu folosesc și nici nu-și doresc IPhone, își dau cu părea despre ele…!
    Minunat, bravo băieți, țineți-o tot asa…!

  7. Nu trebuie să fii hater ca să observi penibilul situației. Ani de zile am tot auzit aceleași prostii de spălat creiere:
    – “It just works !”
    Indeed ! Merge de rupe…

    – “Think different !”
    I do !

    – “This is a screen of common sense”
    Mda…
    Etc