Bateria unui iPhone a luat Foc, a Bagat 2 Angajati Apple in Spital

O noua baterie a unui telefon iPhone a luat foc in timp ce era schimbata intr-un Apple Store, iar 2 angajati au fost spitalizati in urma incidentului.

Bateria iPhone Foc Angajati Apple Spital

O noua baterie a unui iPhone a luat foc in timp ce era schimbata intr-un Apple Store, incidentul avand loc in Hong Kong in cursul zilei de astazi, doi angajati Apple fiind spitalizati in urma sa. Se pare ca bateria telefonului iPhone s-a fisurat si a inceput sa emane fum toxic in incinta magazinului Apple, autoritatile fiind chemate, iar din cauza incidentului doi angajati au fost spitalizati.

Acestia au inhalat fumul toxic emanat de catre bateria iPhone-ului si au avut nevoie de ingrijiri medicale in urma incidentului, autoritatile confirmand totusi ca acesta a fost unul minor. Tot angajatii au stins bateria incinsa si se pare ca magazinul nu a fost evacuat in urma incidentului, desi cei doi angajati care au intervenit au avut nevoie de cateva ore de spitalizare.

Acesta este al treilea incident de acest gen, dupa ce alte doua baterii ale iPhone au luat foc in timp ce erau schimbate de catre angajati ai companiei Apple in magazinele americanilor. Incidentele au fost, pana acum, puse pe seama grabei cu care sunt facute inlocuirile bateriilor telefoanelor iPhone din cauza numarului foarte mare de cereri din aceasta perioada.

“Two employees at an Apple store in Hong Kong were taken to hospital after inhaling smoke given off by a mobile phone battery on Friday. The two staff members were repairing the phone battery at the time it emitted smoke. The pair complained of feeling unwell after inhaling smoke. It was a minor incident. The store quickly resumed normal operations and no customers were affected.”

Compania Apple nu a comentat pana in prezent vreunul dintre incidentele care au implicat baterii ale telefoanelor iPhone, insa iata ca ele nu se opresc, din pacate pentru companie. Avand in vedere ca inca exista foarte multi clienti care cer inlocuirea bateriilor telefoanelor iPhone, este foarte posibil ca incidentele sa continue si in perioada urmatoare, asa ca trebuie sa fim pregatiti si pentru alte stiri similare.