Samsung Galaxy S9: Imaginile care au Pus Internetul pe Jar

Samsung Galaxy S9 a pus internetul pe jar cu o serie de imagini foarte importante care prezinta unele posibile noutati majore pentru telefonul mobil.

Samsung Galaxy S9 imagini jar internet

Samsung Galaxy S9 a fost ieri seara in centrul atentiei dupa ce o serie de imagini au generat discutii inflacarate intre fanii companiei coreene  in legatura cu noua camera a telefonului mobil. Vorbim despre 3 imagini despre care mai toata lumea a crezut ca sunt facute folosind noua camera a Samsung Galaxy S9, insa in realitate sunt postere pentru prezentarea functiilor noi care vor fi oferite pentru camera telefonului mobil al coreenilor.

Samsung Galaxy S9 vine cu o noua camera care are deschidere variabila, iar imaginile din aceste postere au o calitate atat de buna incat fanii companiei coreene au inceput sa se bucure de ceea ce ar urma sa primeasca. Samsung Galaxy S9 va avea o camera standard cu rezolutie de 12 megapixeli, in timp ce modelul Plus va avea o camera duala formata din noi senzori de 12 megapixeli, ambii urmand a avea deschidere variabila integrata.

Samsung Galaxy S9 imagini internet

Samsung Galaxy S9 va avea si o serie de functii noi implementate pentru camera iar aceste postere de prezentare ar trebui sa le prezinte pentru clienti ca un fel de teasere utilizate de catre compania coreeana. Samsung s-a gandit ca ar fi cel mai bine sa prezinte aceste noi functii ale Samsung Galaxy S9 imagini internet folosind imagini de acest gen, ele putand fi totusi facute folosind camerele telefoanelor pe care urmeaza sa le lanseze.

Samsung Galaxy S9 – imaginile care au pus internetul pe jar

Samsung Galaxy S9 imagini internet 1

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa ofere un nou sistem de inregistrare video slow-motion cu 480 de cadre pe secunda, urmeaza sa aduca un nou sistem de inregistrare a pozelor cu efect bokeh si sa permita aplicarea de stickere 3D peste poze. Calitatea foarte buna a pozelor este cea care a generat atat de multe discutii, pentru ca lumea a inceput sa creada ca Samsung Galaxy S9 va face intr-adevar poze atat de bune precum sunt acestea.

Samsung Galaxy S9 va avea o camera extrem de buna si, daca este sa fiu foarte sincer, cred ca exista o foarte mare posibilitatea ca pozele inregistrate sa fie facute folosind camera viitorului telefon mobil. Calitatea lor este foarte buna, insa ce logica ar avea prezentarea unor postere de acest gen care sa promoveze noi functii ale Samsung Galaxy S9 daca pozele nus unt facute folosind camera exceptionala pregatita de catre companie.

Samsung Galaxy S9 imagini internet 2

Samsung Galaxy S9 are pregatita cea mai buna camera folosita vreodata intr-un telefon mobil, cu deschidere variabila f/1.5 si f/2.4, ea urmand a le intrece pe cele ale Google Pixel 2 si iPhone X in 2018. Parerea mae este ca aceste poze sunt facute cu Samsung Galaxy S9, insa sunt curios sa aflu care este parerea voastra si ce functii noi ale camerei credeti ca sunt implementate.