Windows 10: Noua Functie Majora de catre Trebuie sa Stii!

Windows 10 va avea o noua functie foarte importanta implementata de catre compania Microsoft, ea urmand a afecta toti utilizatorii de calculatoare din lume.

3

windows 10 functie antivirus

Windows 10 are parte de o noua functie foarte importanta implementata de catre compania Microsoft, ea fiind pregatita pentru a fi oferinta in perioada imediat urmatoare tuturor utilizatorilor din lumea intreaga. Vorbesc despre o functie pentru Windows 10 care este gandita in ideea de a ajuta utilizatorii sa fie in siguranta in timpul folosirii calculatoarelor cu acest sistem de operare, ideea fiind de protectie si nu neaparat altceva.

Windows 10 va avea implementata o functie noua pentru antivirusul Windows Defender, acesta urmand a sterge software-ul care le recomanda utilizatorilor sa-si “optimizeze” calculatoarele cumparand diverse alte programe. Microsoft ataca, practic, acele programe pentru calculatoare gandite in ideea de a insela utilizatorii ca le vor face PC-urile mai rapide, cand in realitate Windows 10 nu devine mai rapid dupa cumpararea si folosirea lor.

Windows 10: Noua Functie Majora de catre Trebuie sa Stii!

Windows 10 va avea in vedere programele care promit sa creasca performantele calculataorelor prin “curatarea” registrelor, stergerea fisierelor temporare, etc, problemele acestea fiind “descoperite” de versiunile gratuite ale lor. Utilizatorilor li se cere sa cumpere versiunea platita a programului pentru a-si putea optimiza calculatoarele si a le creste performantele, Windows 10 urmand a ii proteja pe utilizatori de cei care incearca sa-i insele.

“There has been an increase in free versions of programs that purport to scan computers for various errors, and then use alarming, coercive messages to scare customers into buying a premium version of the same program. The paid version of these programs, usually called cleaner or optimizer applications, purportedly fixes the problems discovered by the free version.”

Windows 10 va elimina programele de tip scareware, asa cum sunt cunoscute ele in momentul de fata, totul fiind facut in mod automat de catre Windows Defender dupa data de 1 martie, cand schimbarea isi va produce efectele. Windows 10 probabil a devenit deja cel mai folosit sistem de operare pentru calculatoare, iar din moment ce programele de tip scareware incearca sa scoata bani de la clienti prin inselarea lor, schimbarea implementata de Microsoft ar trebui sa fie de bun augur.