Apple Anunta Reparatii Gratuite pentru o Problema Grava a iPhone 7

Apple a anuntat un nou program de reparatii gratuite care are menirea de a rezolva o problema penibila, dar grava a telefoanelor iPhone 7 vandute in ultimul an.

apple reparatii gratuite problema no service iphone 7

Compania Apple a anuntat noaptea trecuta lansarea unui program de reparatii pentru iPhone 7 care are menirea de a rezolva o problema foarte grava a telefoanelor sale. Mai exact, vorbim despre o problema cunoscuta de catre multi posesori ai iPhone 7 ca No Service, un mesaj care apare in momentul in care telefonul ramane fara semnal GSM.

Apple spune ca aceasta problema afecteaza doar telefoanele iPhone 7 fabricate in ultimul an si jumatate si vandute in China, Hong Kong, Japonia, Macao si SUA. Modelele iPhone 7 care au aceasta problema sunt A1660, A1679 si A1780, iar niciunul dintre ele nu este vandut in Europa, asa ca daca ati cumparat telefonul de pe continentul nostru, puteti fi linistiti.

Daca ati cumparat iPhone 7 din oricare dintre regiunile mentionate mai sus, atunci e posibil ca semnalul GSM al telefonului vostru sa dispara subit si pentru totdeauna. Telefonul va afisa mesajul No Service, iar in acel moment va trebui sa vizitati un service autorizat Apple pentru a beneficia de o reparatie gratuita, lucru foarte bun, de altfel.

“These affected units were manufactured between September 2016 and February 2018 and sold in China, Hong Kong, Japan, Macao, and the U.S. See below for iPhone 7 model numbers that are covered in this program.”

Desi initiativa celor de la Apple este laudabila, este totusi penibil ca un telefon mobil sa ramana fara functia sa esentiala in mod subit si fara vreo metoda de rezolvare fara reparatie. Apple a fost “chinuita” de asemenea probleme penibile in ultimul an si se pare ca nu va scapa de ele prea curand, deci trebuie sa tot fim pregatit pentru probleme de acest gen.