HomePod va fi foarte Ieftina pentru Angajatii Apple

Apple va vinde boxa inteligenta HomePod la jumatate de pret pentru angajatii Apple care sunt dispusi sa cumpere noul produs al americanilor.

homepod ieftina angajati apple

HomePod, prima boxa inteligenta a companiei Apple, urmeaza sa fie livrata catre primii clienti incepand de vinerea viitoare, insa compania Apple are si alte planuri cu ea. Mai exact, HomePod va fi disponibila cu 50% reducere pentru angajatii companiei Apple care sunt dispusi sa cumpere noua boxa inteligenta pentru a o folosi in propriile case in 2018.

Promotia celor de la Apple pentru HomePod este dedicata exclusiv angajatilor si este identica cu cea pe care americanii au oferit-o in 2015, cand au lansat Apple Watch. Oferind HomePod la pret redus pentru angajati, Apple le permite acestora sa cumpere boxa inteligenta la preturi care incep de la 175 de dolari, fara taxe, un pret perfect pentru ea.

Apple are totusi altceva in plan, deoarece angajatii care vor testa HomePod vor putea oferi si informatii cu privire la problemele pe care le intampina in utilizarea produsului. Daca de la clientii obisnuiti nu prea pot fi adunate date de acest gen cu privire la HomePod, compania Apple poate strange foarte multe informatii de la angajatii sai cu privire la produs.

E deasemenea posibil ca Apple sa fi supraestimat cererea pentru HomePod si sa aiba stocuri mari de boxe nevandute, ea putand fi in continuare comandata cu livrare in 9 februarie. Indiferent de motivele pentru care Apple vinde HomePod la jumatate de pret pentru angajati, vom vedea foarte multe produse vandute pe website-urile de licitatii la preturi mici.