Surface Pro 4 Functioneaza doar daca o Bagi in Frigider

Surface Pro 4 are o problema penibila din cauza careia functioneaza doar daca este bagata in frigider, iar Microsoft nu vrea sa o recunoasca si sa o repare.

Surface Pro 4 problema Bagi Frigider

Surface Pro 4, celebra tableta a companiei Microsoft care ruleaza Windows 10, are o problema penibila pentru o companie care se lauda cu inovatii majore in lumea intreaga. Mai exact, se pare ca Surface Pro 4 functioneaza numai daca o bagi in congelator, sau intr-un frigider pentru o perioada mai lunga de timp, altfel poti s-o uiti in sertar.

Puteti vedea in clipul video de mai jos cum se manifesta problema Surface Pro 4, ecranul acesteia incepand sa afiseze intermitent imagini, cel mai probaibl din cauza supraincalzirii placi grafice. Sau poate ca ecranul e de vina, dar nici nu prea conteaza unde sta vina, pentru ca utilizatorul nu poate rezolva problema decat prin racirea serioasa a Surface Pro 4.

Microsoft sustine ca aceasta problema a Surface Pro 4 afecteaza doar mai putin de 1% dintre utilizatori si desigur ca ea nu poate fi rezolvata printr-o actualizare software. Microsoft a afirmat deasemenea ca monitorizeaza problemele Surface Pro 4 si frigiderele clientilor care raporteaza ceva atat de stupid si de penibil pentru o tableta atat de scumpa.

“We are still considering our options. We’ve received a number of inquiries over time with other issues beyond the battery issue, beyond flickering. People have a variety of problems, but if we’re looking at problems we’re looking at the common ones.”

Microsoft nici nu vrea sa rezolve problema, cerand 800 de dolari pentru ca tabletele Surface Pro 4 sa functioneze chiar si in afara frigiderului. Ca Surface Pro 4 are probleme nu e de mirare, niciun produs nu e perfect, dar ca Microsoft nu vrea sa le rezolve in baza garantiei e o situatie complet diferita care va duce la un proces, iar atunci compania va pierde mai multe.