Windows 10: Microsoft are Functia Surpriza Pregatita

Windows 10 are o functie extrem de importanta in plin proces de dezvoltare in cadrul Microsoft, ea urmand a fi lansata in curand pentru toti utilizatorii.

windows 10 s mode pc

Windows 10 are parte de schimbari constante din partea companiei Microsoft, inclusiv una recenta care cam da peste cap planurile unora cu privire la viitorul sistemului de operare dezvoltat pentru calculatoare. Mai exact, anul trecut Microsoft a anuntat lansarea Windows 10 S special pentru clientii din mediul educational, aceasta fiind o versiune speciala, mai bine securizata, care ar rula doar anumite tipuri de aplicatii.

Windows 10 avea aceasta versiune dezvoltata ca una separata de celelalte, insa se pare ca Microsoft a renuntat la idee si, in schimb, va oferi un asa-numit “S Mode” in versiunile standard ale sistemului de operare. Activarea acestui “S Mode” in Windows 10 va activa o serie de masuri de protectie care vor limita extrem de mult programele care vor putea fi rulate pe calculatoarele utilizatorilor care folosesc sistemul de operare.

Windows 10 s mode

Windows 10 va avea un “S Mode” pentru securitate ridicata

Windows 10 va avea aceasta schimbare facuta deoarece un numar mare dintre cei care au incercat versiunea S au facut upgrade-ul gratuit la versiunea Pro, probabil, din cauza limitarilor pe care sistemul de operare le impune. Cea mai mare schimbare adusa de Windows 10 S este interzicerea folosirii altor aplicatii decat cele din Microsoft Windows Store, insa se pare ca acelasi lucru va fi valabil si pentru ceilalti utilizatori.

windows 10 s mode 1

Windows 10 urmeaza totusi sa aiba acest “S Mode” oferit diferit, utilizatorii Home urmand a-l putea activa si dezactiva grauit, in timp ce utilizatorii Pro vor trebui sa plateasca 50 de dolari pentru acest “beneficiu”. Windows 10 S a fost lansat impreuna cu o serie de laptop-uri in vara anului trecut, deci schimbarile facute de catre Microsoft vor afecta destule persoane si ramane de vazut ce fel de impact vor avea ele si cata lume se va plange, in final.