iOS 11.3 iti Spune daca ai Performantele Bateriei Limitate

iOS 11.3 beta 2 aduce o noua functie pentru iPhone care le spune utilizatorilor daca performantele telefoanelor sunt limitate din cauza bateriei uzate.

15

ios 11.3 iphone performante baterie

iOS 11.3 beta 2 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple si avem in sfarsit implementata sectiunea care ne spune care este starea bateriei si daca performantele sunt limitate. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata aceasta noua functionalitate pe iOS 11.3 beta 2, compania Apple promitand functia si iata ca acum o ofera pe iPhone.

iOS 11.3 beta 2 are in sectiunea Settings > Battery > Battery Health, Configurari > Baterie > Sanatate baterie, implementate informatii care ne spun ce procent din capacitatea totala a bateriei mai este disponibila. Mai mult decat atat, Apple ne spune in iOS 11.3 beta 2 daca performantele telefonului nostru sunt cele maxime, asa cum a fost scos din fabrica, sau daca sunt limitate cumva.

Apple specifica in aceasta noua sectiune a iOS 11.3 beta 2 ca functionalitatea este oferita in versiune beta in momentul de fata, asa ca trebuie tratata ca atare de catre toti. Asta inseamna ca informatiile furnizate de catre compania Apple in aceasta sectiune a iOS 11.3 beta 2 pot fi usor diferite fata de starea reala a bateriei, dar in ceea ce priveste performantele n-ar trebui sa existe diferente.

iOS 11.3 beta 2 are implementata aceasta functionalitate pentru a le spune utilizatorilor daca performantele telefoanelor iPhone sunt limitate din cauza degradarii bateriei, sau nu. Avand in vedere ca Apple ne-a mintit totusi timp de un an in legatura cu performantele telefoanelor iPhone, ramane de vazut cine se va increde in formatiile afisate in iOS 11.3 beta 2.

ios 11.3 iphone performante