iPhone X si iPhone 8: Apple Vorbeste despre Limitarea Performantelor

iPhone X si iPhone 8 au pentru prima oara dezvaluite informatii privind limitarea performantelor, Apple vorbind intr-un final despre asta.

iphone x limitare performante iPhone 8

In lumina scandalului imens privind limitarea performantelor iPhone, compania Apple a vorbit astazi pentru prima oara despre limitarea performantelor iPhone X si iPhone 8 pentru clientii din lumea intreaga. Conform celor din Cupertino, iPhone X si iPhone 8 nu se vor inchide in cazul utilizarii in frig deoarece contin imbunatatiri hardware care impiedica problemele de acest gen si, probabil, nici nu vor avea performantele limitate asa mult.

Apple sustine ca iPhone X si iPhone 8 are hardware care permite adminsitrarea mult mai buna a energiei oferite de catre baterie si a consumului facut de catre componente in timpul utilizarii telefoanelor. Intrebata daca va lansa actualizari software care sa limiteze performantele iPhone X si iPhone 8, compania Apple NU a confirmat ca nu va face asta, deci e extrem de posibil sa o faca, dar nu se stie daca intr-o masura care sa ne afecteze la fel de mult.

iPhone X si iPhone 8: Apple vorbeste despre limitarea performantelor

In 2017 Apple a fost intrebata daca iPhone X si iPhone 8 vor avea performante limitate din cauza degradarii bateriei si au afirmat ca intentioneaza sa faca asta in viitor, dar se pare ca planurile s-ar putea schimba, oarecum. Apple nu mai spune acum va limita performantele iPhone X si iPhone 8, ci doar ca ele administreaza mai eficient energia bateriei, dar asta nu ne garanteaza ca telefonul de 1150 de euro nu va avea performantele reduse la 30% in 2019.

“iPhone 8, iPhone 8 Plus, and iPhone X models include hardware updates that allow a more advanced performance management system that more precisely allows iOS to anticipate and avoid an unexpected shutdown.”

Tind sa cred ca oamenii care au cheltuit 1150 de euro, sau 1100 de dolari pentru un iPhone X nu vor fi fericiti sa afle ca performantele telefonului sunt reduse dupa doar un an din cauza bateriei uzate. As vrea cu toata taria sa cred ca Apple nu-si va bate joc de clientii iPhone 8 si iPhone X anul viitor, asa cum a facut pana acum cu toti cei care au cumparat iPhone 6 – iPhone 7, dar de ce sa sper la cai verzi pe pereti, sau o Romanie mai buna cand realitatea e intotdeauna mai rea ?

18 COMENTARII

  1. Chiar ca Superb! Am ajuns sa nu ne mai bucurăm de funcții noi din partea Apple, acum ne bucurăm ca nu ne “taie” performanțele la telefoanele de 1200€ după doar 1 an. Mulțumim Apple ca ne lași sa folosim telefoanele măcar 2 ani, cât durează garanția.

  2. Te lasa cum ? Ei deja au redus performantele iPhone 8 si X dupa o luna.
    Ce garantie ai ca nu vor fi reduse in continuare ? Scorul din geekbench ? Ala poate fi fake .

  3. Eu nici nu bag in seama acele scoruri sintetice. Pe mine ma interesează viteza in viața reala. Chiar pe YouTube am văzut ieri o comparație de performante într-un iPhone SE și iPhone X. Rezultatul? iPhone X este, in unele cazuri, 1 secunda mai rapid, atât, 1 secunda.

  4. Pe testul care a fost postat aici pe blog – probabil ca ai lipsit si contracarezi cu “balivernele” caracteristice de isheep .

  5. Mah esti prost da cum banana mea sa imi limiteze performantel la i8 plus al meu cand foarte bine ar putea sa faca o aplicatie nativa care sa te notifice ca bateria este slabita si ca are nevoie in cel mai scurt timp de inlocuire.De exemplu cum fac cu butoanele home de la i7 cand iti zice ca trebuie inlocuit si ca ai butonul virtual in caz de nevoie.Fuck you Apple.Trebuie sa imi iau si un note 8 in paralel ca incep sa fiu disperat de iphone.

  6. Normal ca este, mai ales ca vorbim de 300€ VS 1200€, cu o diferența de 1 secunda in performanțe, repet, performanțe. Aici nu ma refer la funcții, hardware, cameră…Degeaba îmi spune mie Apple de Bionic dacă in viața reala X este mai rapid cu 1 secunda fata de SE.

  7. Telefoanele erau pe battery saver(cred) deoarece nu s-a sesizat o reducere de performante, inclusiv in geekbench, videoul respectiv este fake.

  8. In loc sa imbunătățească performanțele ei vorbesc de limitare pe un telefon de 1100 de euro… un dark mode nu, un always on display nu…