Apple: Veste BUNA pentru Clientii iPhone Afectati de Performante

Clientii Apple afectati de limitarea performantelor iPhone din cauza bateriilor uzate au acum parte de o veste buna din partea companiei americane.

apple veste clienti iphone performante

La doua luni dupa ce a recunoscut in mod oficial ca limiteaza performantele iPhone din cauza bateriilor uzate ale telefoanelor, compania Apple are in sfarsit o noua veste buna. A anuntat in 2017 ca reduce cu 50 de dolari pretul inlocuirii bateriilor uzate, insa clientii care le schimbasera deja fusese dati uitarii, dar compania Apple are o veste buna si pentru ei.

In urma unor intrebari puse de catre un senator american, compania Apple a anuntat ca ia in calcul rambursarea clientilor care au platit pret intreg pentru inlocuirea bateriilor iPhone. Vorbim aici despre rambursarea diferentei de 50 de dolari intre pretul perceput initial pentru inlocuirea bateriei unui iPhone si noul pret de 29 de dolari perceput acum.

Informatia privind intentiile celor de la Apple a fost dezvaluita dupa ce o scrisoare a fost trimisa de catre companie unei comisii senatoriale pentru comert chiar in cursul acestei zile. Compania americana a recunoscut faptul ca nu a dezvaluit cand trebuia ca limiteaza performantele telefoanelor iPhone, dar a confirmat ca are in plan anuntarea unor noi pasi pentru a-si multumi clientii.

“Apple has acknowledged that its initial disclosures came up short. Apple has also promised the committee some follow-up information, including an answer about additional steps it may take to address customers who purchased a new battery at full price.”

Apple a tratat cu extrem de multa superficialitate problemele clientilor care au performantele iPhone limitate din cauza bateriilor uzate, dar va fi trasa la raspundere. Numeroase investigatii au fost deschise impotriva Apple de catre autoritatile multor tari, iar procesele sunt de ordinul zecilor in momentul de fata si e imposibil sa scape fara a plati sume serioase din cauza modului in care a gandit totul.