iPhone X: Problema Ecranului care Afecteaza Sanatatea Utilizatorilor

iPhone X are o problema a ecranului care afecteaza sanatatea unora dintre utilizatori, o tehnologie implementata in premiera de Apple fiind la baza problemei.

iphone x problema ecran pwm

iPhone X este afectat de o noua problema serioasa care pare sa aduca dureri de cap, literalmente, utilizatorilor care au cumparat noul model de smartphone lansat de catre compania Apple anul trecut. In clipul video de mai jos aveti o demonstratie a modului in care ecranul iPhone X “palpaie” in timpul unui test facut pentru a demonstra cum este folosita tehnologia Pulse Width Modulation, cea acuzata ca genereaza problemele.

iPhone X foloseste PWM, ca multe alte modele de telefoane mobile, pentru ecranul OLED, acesta “palpaind” la diverse frecvente, insa acestea nu ar trebui sa fie in mod normal vizibile pentru utilizatori. Din pacate, se pare ca unii dintre acestia le vad si au dureri de cap din cauza modului in care este implementata tehnologia PWM, testul de mai jos avand menirea de a demonstra ca Apple nu o foloseste intr-un mod chiar atat de grozav in telefon.

iPhone X produce dureri de cap reale pentru utilizatori

iPhone X este primul model de telefon Apple care foloseste tehnologia PWM, insa se pare ca pentru unele persoane ea vine nu doar cu dureri de cap, ci si cu dureri de ochi, sau oboseala severa generata de folosirea sa constanta. Clientii iPhone X care sufera din cauza acestor probleme sunt in numar foarte mic deocamdata si se plang pe diverse forumuri, dar problema in sine nu este una chiar atat de mare incat sa puna Apple “in garda”.

iPhone X a fost laudat de catre experti ca avand cel mai bun ecran implementat vreodata intr-un telefon mobil, compania americana avand grija sa ofere tehnologii de ultima generatie la pretul cerut de catre el. Desigur ca e imposibil sa faci totul chiar perfect, asa ca iPhone X nu ofera pentru chiar toata lumea experienta perfecta, iar probleme precum cea a sistemului PWM tin mai mult de utilizator si nu de tehnologie in sine.