Prima Pagina jailbreak iOS 11.2.2 jailbreak poate fi Lansat pe iPhone si iPad

iOS 11.2.2 jailbreak poate fi Lansat pe iPhone si iPad

iOS 11.2.2 jailbreak are sanse foarte mari de a fi lansat pentru iPhone si iPad, un nou exploit fiind dezvaluit astazi pentru telefoanele si tabletele Apple.

iOS 11.2.2 jailbreak Lansat iPhone iPad

iOS 11.2.2 jailbreak incepe sa aiba sanse tot mai mari de lansare pentru iPhone si iPad, iar asta multumita faptului ca o noua vulnerabilitate a fost descoperita pentru sistemul de operare. Compania Apple a confirmat in lista de schimbari pentru iOS 11.2.5 ca a implementat o rezolvare pentru exploit-ul descoperit de catre cercetatorul de securitate care l-a dezvaluit azi.

Din moment ce Apple a blocat vulnerabilitatea in iOS 11.2.5, este clar ca o solutie de jailbreak poate fi lansata doar pentru iOS 11.2.2 jailbreak in acest moment, dar si asta e o veste buna. Singurele solutii de jailbreak existente sunt limitate la iOS 11.1.2, deci incepand cu iOS 11.2 nu poate fi facut jailbreak pentru ca nu exista solutii de jailbreak.

Pentru ca acest nou exploit sa poata fi transformat intr-o solutie de iOS 11.2.2 jailbreak este nevoie de adaptarea sa pentru utilizare pe iPhone si iPad in viitor. Cel care a dezvaluit acest exploit sustine ca pentru a fi transformat intr-o solutie de iOS 11.2.2 jailbreak, este necesar ca dezvoltatorii solutiilor de jailbreak sa utilizeze framework-urile existente pentru a-l modifica.

“if it makes it better in any case, this is accessible from the sandbox (so theoretically if someone plans to write an exploit, @Morpheus______’s jailbreak framework can be used with that).”

N-as putea sa va spun exact cand va fi lansata o solutie de jailbreak pentru iOS 11.2.2 jailbreak, insa in baza informatiilor existente, s-ar putea sa nu avem foarte mult de asteptat dupa ea. Totusi, din moment ce in iOS 11.2.5 este blocat acest exploit, iar iOS 11.2.2 nu mai este semnat, multa lume n-o va putea utiliza, din pacate.

 • Ismail30

  Am iOS 11.2 și aștept pana la moarte!

 • okyjunior

  Ar fi genial sa apară…. Mi-a venit tel direct cu 11.2… Aștept cu nerăbdare

 • marian

  Succes

 • EMP83

  Se pare ca @coolstar a dus versiunea lui de jailbreak în ultima faza. A terminat de făcut ultimele dependențe pentru cydia și cică urmează să creeze o nouă aplicație Electra cu toate aceste modificări. Posibil să fie lăsată azi sau mâine.

 • d.c

  EMP83, este valabil și pentru iOS 11.1.1?
  M-aș bucura tare mult dacă ai mai reveni cu niște astfel de informații 🙂

 • EMP83

  Soluția de jailbreak este valabil pe orice versiune de ios de la IOS 11.0 pana la 11.1.2. Pentru 11.2 și restul încă nu a apărut nimic însă sunt speranțe să apară pentru 11.2-11.2.2

 • d.c

  Mersi tare fain! 🙂

 • Neo

  Aceeasi stire de un an .. doar ca la fiecare postare se schimba versiunea de ios .. :))