iOS 11.2.2 jailbreak poate fi Lansat pe iPhone si iPad

iOS 11.2.2 jailbreak are sanse foarte mari de a fi lansat pentru iPhone si iPad, un nou exploit fiind dezvaluit astazi pentru telefoanele si tabletele Apple.

iOS 11.2.2 jailbreak Lansat iPhone iPad

iOS 11.2.2 jailbreak incepe sa aiba sanse tot mai mari de lansare pentru iPhone si iPad, iar asta multumita faptului ca o noua vulnerabilitate a fost descoperita pentru sistemul de operare. Compania Apple a confirmat in lista de schimbari pentru iOS 11.2.5 ca a implementat o rezolvare pentru exploit-ul descoperit de catre cercetatorul de securitate care l-a dezvaluit azi.

Din moment ce Apple a blocat vulnerabilitatea in iOS 11.2.5, este clar ca o solutie de jailbreak poate fi lansata doar pentru iOS 11.2.2 jailbreak in acest moment, dar si asta e o veste buna. Singurele solutii de jailbreak existente sunt limitate la iOS 11.1.2, deci incepand cu iOS 11.2 nu poate fi facut jailbreak pentru ca nu exista solutii de jailbreak.

Pentru ca acest nou exploit sa poata fi transformat intr-o solutie de iOS 11.2.2 jailbreak este nevoie de adaptarea sa pentru utilizare pe iPhone si iPad in viitor. Cel care a dezvaluit acest exploit sustine ca pentru a fi transformat intr-o solutie de iOS 11.2.2 jailbreak, este necesar ca dezvoltatorii solutiilor de jailbreak sa utilizeze framework-urile existente pentru a-l modifica.

“if it makes it better in any case, this is accessible from the sandbox (so theoretically if someone plans to write an exploit, @Morpheus______’s jailbreak framework can be used with that).”

N-as putea sa va spun exact cand va fi lansata o solutie de jailbreak pentru iOS 11.2.2 jailbreak, insa in baza informatiilor existente, s-ar putea sa nu avem foarte mult de asteptat dupa ea. Totusi, din moment ce in iOS 11.2.5 este blocat acest exploit, iar iOS 11.2.2 nu mai este semnat, multa lume n-o va putea utiliza, din pacate.