Apple Watch – Vanzari Record in Anul 2017

Apple Watch a inregistrat vanzari record in cursul anului 2017, compania Apple avand parte de un produs extrem de cautat care a performat mai bine decat cele competitoare.

apple watch record vanzari 2017

Apple Watch a avut parte de un a 2017 extrem de bun, cu un record de vanzari in comparatie cu evolutiile din anii anteriori, compania Apple profitand din plin de pe urma sa. Conform celor de la Canalys, in 2018 Apple Watch a inregistrat vanzari de 18 milioane de unitati in intreaga lume, cu 54% mai multe decat cele inregistrate in anul 2016.

Dintre toate modelele Apple Watch vandute in 2017, analistii estimeaza ca putin sub 9 milioane au fost reprezentate de cele ale Apple Watch 3, semn ca interesul pentru model a fost extrem de mare. Apple s-a laudat din plin cu performantele pe care le-a inregistrat Apple Watch in lumea intreaga in ultimele trimestre fiscale, iar analistii confirma asta.

Apple Watch 3 s-a dovedit a fi extrem de popular, insa daca modelul 4G ar fi fost lansat in mai multe tari de pe glob, atunci vanzarile seriei ar fi fost si mai bune decat cele inregistrate. Apple a limitat lansarea Apple Watch 3 in doar cateva regiuni de pe planeta, astfel ca acolo telefoanele s-au vandut extrem de bine, dar indisponibilitatea in alte regiuni a afectat vanzarile totale.

“The cellular version of the Apple Watch was in strong demand in the US, Japan and Australia, where all major operators stocked it in time for the holiday season. But limited operator selection in the UK, Germany and France influenced consumer purchase decisions, and stifled the growth potential of the connected Apple Watch. Moving into new markets, such as Singapore and Hong Kong in Q1 2018, just in time for Chinese New Year, is a good move.”

Apple Watch 3 a intretcut toate modelele competitoare in vanzari in cursul anului 2018, insa deocamdata nu avem o comparatie cu ceea ce au realizat competitorii celor de la Apple. E foarte posibil ca Xiaomi, Fitbit si Samsung sa nu fie foarte departe de Apple, insa in 2017 Apple Watch a inregistrat vanzari mai mari decat toti producatorii elvetieni de ceasuri, inteligente sau clasice.

Apple Watch vanzari record 2017