HomePod: Inteligenta Artificiala iti face Muzica mai Buna

HomePod are implementat un software special in baza caruia redarea melodiilor este modificata pentru fiecare in parte pentru a oferi cea mai buna experienta audio.

HomePod Inteligenta Artificiala Muzica Buna

HomePod va fi lansata oficial maine de catre compania Apple, insa intre timp vicepresedintele Eddy Cue a dezvaluit o functie extrem de interesanta pentru boxa inteligenta. Mai exact, Cue sustine ca HomePod foloseste inteligenta artificiala a companiei Apple pentru a modifica modul de redare pentru fiecare melodie in parte.

HomePod foloseste un egalizator software, la fel ca orice alt dispozitiv electronic capabil sa redea muzica, iar conform lui Cue, inteligenta artificiala il modifica automat in functie de melodia redata. Se pare ca pentru bas nu se faca ajustari automate, insa in rest HomePod incearca sa redea fiecare melodie cat se poate de clar si bine pentru clienti.

Pentru a oferi aceasta experienta personalizata de a asculta muzica, HomePod foloseste date preluate de catre compania Apple din tabieturile utilizatorilor care folosesc Apple Music. Inteligenta artificiala este singura care modifica setarile egalizatorului HomePod, compania Apple spunand ca utilizatorii nu vor putea face manual aceste modificari pentru boxa.

“Cue revealed how HomePod will adjust how it sounds to different music without offering user-facing bass and treble adjustments. Cue explains that every song is individually tuned based on Apple’s analytics. He also confirms that users will not be able to manually adjust the equalization for this reason.”

HomePod are accentul pus pe calitatea audio de catre compania Apple, ea investind sume serioase pentru a se asigura ca boxa sa inteligenta ofera o experienta mai buna decat cea a produselor concurente. Cam toti cei care au testat HomePod au confirmat faptul ca boxa inteligenta ofera calitate audio superioara produselor concurente, insa Siri este o mare dezamagire.