AirPods: Explozia Castilor care a Alertat Apple

O prima pereche de casti AirPods a explodat zilele trecute, compania Apple investigand afirmatiile unui client care a a ramas cu o pereche de casti distrusa.

airpods explozie casti apple

Prima pereche de casti AirPods ar fi suferit de pe urma unei baterii defecte care ar fi luat foc in mod subit si ar fi inceput sa scoata fum in timp ce utilizatorul le folosea intr-o sala de fitness. Vorbim despre un barbat din Tampa, Florida, acesta afirmand ca perechea de casti ale companiei Apple, pe care o vedeti mai jos, ar fi explodat fara vreo explicatie.

Barbatul sustine ca una dintre castile AirPods a inceput sa scoata fum cand facea exercitii de fitness, el plasand perechea pe unul dintre aparatele din sala pentru a cere ajutorul angajatilor. Cand s-a intors, una dintre casti explodase deja, avand urme de arsura in jurul bucatii despicate, dupa cum se paote vedea foarte usor in imaginea de mai jos.

Barbatul sustine, pe buna dreptate, ca daca n-ar fi aruncat castile AirPods din urechi, aceasta ar fi fost arsa din cauza exploziei bateriei si problema Apple ar fi fost mult mai mare. Ca sa fiu complet sincer, sunt foarte surprins de acest incident si tare bine ar fi ca problema sa fie din vina clientului, dar cred ca situatia e cu mult mai grava decat atat.

“It was already like this. It was already popped. I didn’t see it happen, but I mean, it was already fried!  You can see flame damage. I don’t know what would’ve happened to my ear,” Colon said.  “But I’m sure since it hangs down, my ear lobe could’ve been burnt.”

Aceasta este prima pereche de casti AirPods care a explodat din senin, dar nu prima pereche de casti care explodeaza, un incident similar avand loc intr-un avion acum cateva saptamani. Cei de la Apple nu au comentat situatia, insa au afirmat ca vor incerca sa ia legatura cu barbatul in cauza pentru a intra in posesia castilor AirPods si incearca sa afle de ce au explodat.

AirPods explozie