Agentii FBI si-ar fi Dorit ca Tim Cook sa Moara

Agentii FBI si-ar fi dorit ca Tim Cook sa moara, mesaje SMS trimise intre ei dezvaluind ura fata de compania Apple, produsele sale si presedintele sau.

fbi tim cook moara

Acum 2 ani Apple si FBI s-au luptat din cauza refuzului celor din Cupertino de a debloca un iPhone care a apartinut unui terorist care a ucis cateva zeci de persoane intr-un atac. Apple si FBI s-au luptat in instanta si in presa din cauza acestui refuz, iar intreaga disputa a generat resentimente majore in randul agentilor care lucrau pentru FBI in acea perioada.

Ura agentilor FBI vis-a-vis de compania Apple era atat de mare, incat unii si-ar fi dorit inclusiv ca Tim Cook sa “cada de pe fata planetei”, ceea ce pune agentia intr-o lumina cam proasta. Agentii au confirmat deasemenea ca sefii FBI urau telefoanele companiei Apple, desi in acelasi timp le placeau functiile oferite de catre ele, lucru destul de usor de inteles.

Agentiilor FBI li se parea paradoxal faptul ca Apple lauda securitatea sistemului de operare iOS in timp ce monitorizeaza activitatile utilizatorilor care le folosesc produsele. Ironic este faptul ca la un moment dat agentii FBI se temeau ca mesajele lor SMS vor putea fi citite la un moment dat, asa ca au ales sa foloseasca platforma iMessage pentru a le securiza.

Restul discutiilor mai mult, sau mai putin interesante, intre doi agenti FBI din Washiongton le aveti mai jos.

agenti FBI ura Apple 8

agenti FBI ura Apple 7

7 COMENTARII

  1. noi, fanii, nu ne am dori ca Tim sa se duca sus ci sa lase apple pt cineva mai tanar, alte idei, mai multa imaginatie etc. Tim e doar depasit si lipsit de idei. FBI e o gloata de retarzi anyway