Samsung Galaxy S9: EXCLUSIV, Marea Dezamagire

Samsung Galaxy S9 are confirmata o mare dezamagire pentru fanii din intreaga lume, compania Samsung alegand pentru produsele sale o strategie similara cu cea a Apple.

Samsung Galaxy S9 dezamagire performante

Samsung Galaxy S9 are dezvaluita astazi o noua mare dezamagire pentru fanii companiei coreene, dar nu e chiar prima oara cand auzim despre acest lucru, el fiind anuntat chiar si in cursul anului trecut. Mai exact, vorbim iarasi despre performantele Samsung Galaxy S9, acestea fiind dezvaluite initial in cursul anului trecut, insa atunci ele rau prea proaste pentru a fi avute in vedere de catre fani, asa ca acum ar cam trebui privite cu destula incredere.

Samsung Galaxy S9 are din nou dezvaluite performantele chip-ului Qualcomm Snapdragon 845 multumita unui screenshot facut direct in aplicatia Geekbench, acesta dezvaluind cat de puternic este procesorul. Conform acestui test de performante pentru Samsung Galaxy S9, noul smartphone va obtine 2300 – 2400 de puncte in testul single-core si pana la 8300 de puncte in testul multi-core, avand in vedere si rezultatele anterioare.

Samsung Galaxy S9, cu aceste performante, ar avea un procesor care este cu pana la 50% mai incet decat cel din iPhone 8 si iPhone X, daca ne uitam la rezultatele obtinute pentru testele single-core si multi-core. Diferenta este uriasa si se va resimti in performantele pe care le ofera Samsung Galaxy S9 pentru clienti, in principal pentru modelul care va avea 4 GB RAM si va suferi de pe urma memoriei insuficiente oferita de Samsung.

Samsung Galaxy S9 va fi o dezamagire, pentru unii fani, din cauza performantelor

Samsung Galaxy S9 geekbench

Samsung Galaxy S9 prezentat in imaginea de sus este cel mai probabil modelul Plus, acesta fiind singurul care va avea 6 GB RAM implementati de catre compania coreeana, modelul standard urmand a avea 4 GB RAM. Diferenta va conta foarte mult, pentru ca Samsung Galaxy S9 nu va putea tine la fel de multe aplicatii deschise in fundal precum modelul Plus, aceasta fiind o problema mare a iPhone 8 si iPhone X in fata telefoanelor Android.

Samsung Galaxy S9 nu va avea un avantaj nici in viteza de deschidere a aplicatiilor in comparatie cu iPhone X, telefonul Apple intrecand si acum telefoanele Android in aceste teste, dar redeschiderea din fundal este o mare problema. Apple a lansat un telefon de 1150 de euro cu o problema atat de penibila, asa ca de ce nu ar avea-o si Samsung Galaxy S9, din moment ce este cu 250 de euro mai ieftin decat telefonul companiei Apple.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat pe 25 februarie la ora 19:00 in cadrul unui eveniment organizat inaintea inceperii Mobile World Congress 2018 in Barcelona, foarte multi fani asteptand dezvaluirea sa. Samsung Galaxy S9 va fi disponibil pentru precomanda incepand cu data de 2 martie, in timp ce lansarea va fi programata pentru 9, sau 16 martie, dar doar in anumite tari de pe glob.