Facebook Anunta Functia Crezuta Imposibila

Facebook a confirmat ca testeaza o functie pe care nimeni nu o credea posibila, ea urmand a schimba modul in care utilizatorii folosesc unele functii ale retelei.

facebook functie imposibila

Facebook a confirmat in cursul noptii trecute faptul ca testeaza, in vederea implementarii, o noua functie importanta pe care nimeni nu o credea posibila pana in acest moment, in ciuda tuturor zvonurilor. Mai exact, Facebook a confirmat faptul ca testeaza o functie care permite votarea comentariilor publicate la postari, adica un fel de buton dislike pentru comentarii, doar ca functionalitatea sa va fi mult mai importanta decat se cretea initial.

Facebook a implementat aceasta noua functie pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a marca acele comentarii care au continut indecent, sau care promoveaza discriminarea, ura, sau altele asemenea. In momentul in care cineva apasa acest buton nou al Facebook, cunoscut ca downvote, reteaua ii cere sa spuna ce anume nu e in regula cu respectivul comentariu, iar mesajele ajuta compania sa-si antreneze inteligenta artificiala.

Facebook a anuntat o functie pe care mai nimeni nu o credea posibila

facebook downvote

Facebook spune ca butonul nu este unul pentru dislike, desi cam asa arata intregul test rulat deocamdata doar in SUA, menirea sa fiind de a mai ascunde comentariile de la oamenii care vin sa incite la diverse lucruri. Ideea celor de la Facebook nu este rea, mai ales ca reteaua de socializare este plina de stiri false si de oameni care incita la la orice, numai la lucruri bune nu, deci poate ca un asemenea buton va mai filtra dintre comentariile proaste.

“We are not testing a dislike button. We are exploring a feature for people to give us feedback about comments on public page posts. This is running for a small set of people in the US only.”

Facebook implementeaza ceva ce Reddit are de ceva vreme, acolo functionalitatea fiind oarecum similara, iar Facebook va ascunde deasemenea comentariile carora li se dau foarte multe voturi negative de acest gen. Desigur ca nimeni nu stie cat ar putea dura pana cand aceasta noua functie a celor de la Facebook va fi implementata in mod activ pentru utilizatorii din lumea intreaga, dar dupa ce va fi lansata, va fi folosita de catre foarte multa lume.