HomePod: Reparatia Boxei Costa foarte mult

HomePod are un cost de reparatie foarte mare in comparatie cu pretul de vanzare al produsului, situatia fiind una neobisnuita pentru produsele Apple.

homepod reparatie boxa

HomePod a fost lansata azi de catre Apple, dupa cum prea bine stiti, insa ceea ce americanii au dezvaluit abia acum este pretul de reparatie pentru boxa inteligenta. Conform informatiilor furnizate de catre americani, reparatia boxei inteligente HomePod costa nu mai putin de 280 dolari in SUA, fara taxe, cu 80 de dolari ami putin decat produsul in sine.

HomePod are cel mai mare cost de reparatie, raportat la valoarea produsului, dintre cam toate produsele pe care compania Apple le are in momentul de fata in vanzare pentru clienti. Vorbim aici despre costul de reparatie pentru cei care nu cumpara AppleCare, sau AppleCare+, el reprezentand cam 80% din costul total al boxei inteligente in magazine.

HomePod beneficiaza de 1 an de garantie standard si ea poate fi prelungita cu AppleCare+, insa chiar si acolo se aplica o taxa de 39 de dolari, fara taxe, pentru accidente. HomePod este totusi un produs care are sanse mici de a se strica din vina utilizatorului, iar asta pentru ca ea nu trebuie mutata in diverse locatii pentru a functiona.

HomePod cost reparatie

In ciuda acestui lucru, costul de reparatie este mare, dar de fapt vorbim probabil despre o inlocuire completa a boxei inteligente, ceea ce poate ca nu este chiar atat de grozav. E posibil ca Apple sa prefere sa inlocuiasca boxele HomePod cu totul in loc sa repare ceva la ele si e posibil ca oricum reparatia sa nu fie usoara, sau poate chiar imposibila din cauza modului in care sunt montate componentele.

Articolul precedentSamsung Dezvolta ceea ce Apple nu a Putut pana acum
Articolul următorSamsung Galaxy S10: Primele Noutati Dezvaluite
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.