Samsung Galaxy S10: Primele Noutati Dezvaluite

Samsung Galaxy S10 are primele noutati dezvaluite inainte ca inclusiv predecesorul sau sa fie prezentat oficial de catre Samsung, dar iata care sunt acestea.

Samsung Galaxy S10 noutati 2018

Samsung Galaxy S10 va fi succesorul inca neanuntatului Samsung Galaxy S9, iar in mod normal n-as fi scris despre el daca informatiile de astazi n-at fi venit de la o sursa care a dovedit de-a lungul anilor ca este de credibilitate. Ea sustine ca a aflat specificatiile de baza pe care Samsung Galaxy S10 ar urma sa le aiba anul viitor, asta desigur daca Samsung va reusi sa si dezvolte telefonul pana la urma cu ceea ce isi propune acum.

Samsung Galaxy S10 procesor, placa video si chip neural de ultima generatie, mare surpriza, insa o surpriza adevarata este suportul pentru retele 5G, Samsung lucrand de ceva vreme la modemurile care vor oferi asta. Mai mult decat atat Samsung Galaxy S10 urmeaza sa aiba memorii NAND UFS 3.0, care teoretic ar trebui sa ofere viteze de citire si transfer de date care ar fi net superioare oricaror altora oferite de alte componente similare.

Samsung Galaxy S10 – primele noutati dezvaluite

Samsung Galaxy S10 ar urma sa aiba deasemenea 93% din panoul frontal acoperit de catre ecran, o crestere semnificativa fata de proportia de 8x% din Samsung Galaxy S9, deci s-ar putea sa vedem si un decupaj, glumesc. Samsung Galaxy S10 ar putea avea cititor de amprente integrat in ecran, acesta din urma putand fi deasemenea 3D, iar inteligenta artificiala va juca un rol extrem de important in telefon, de parca acum nu face asta.

“2019. The flagship phone comes standard with: High Performance SoC (Custom CPU, GPU, NPU); 5G Baseband; UFS 3.0 LPDDR5; 93 +% Screen; M9 Series OLED Screen; 3D + AI;SLP Class L +.”

Samsung Galaxy S10 va fi telefonul care va incerca sa faca Samsung Galaxy S9, care va fi prezentat oficial abia luna aceasta, dar orice producator se gandeste in viitor la urmatoarele modele pe care le va lansa. Este perfect plauzibil ca Samsung Galaxy S10 sa fie deja in dezvoltare in vederea lansarii din primavara anului viitor, insa majoritatea specificatiilor zvonite mi se par a fi mult prea departe de realitate, sau gresesc eu cumva ?