Samsung Dezvolta ceea ce Apple nu a Putut pana acum

Samsung intentioneaza sa implementeze in viitoarele sale smartphone-uri o tehnologie pe care compania Apple nu a putut sa o ofere pana in prezent in iPhone.

Samsung Dezvolta Apple Putut

Samsung intentioneaza sa lanseze un produs care va avea o functie pe care compania Apple a incercat sa o implementeze in iPhone, dar din pacate a esuat lamentabil. Vorbesc despre un cititor de amprente integrat in ecranul unui smartphone, compania Samsung inregistrand un brevet de inventie care descrie modalitatea prin care totul poate fi realizat.

Puteti vedea in imaginea de mai jos cum compania Samsung intentioneaza sa implementeze sub ecranul viitoarelor smartphone-uri un buton Home virtual unde vor fi scanate amprentele. Acesta ar avea dimensiunile vechiului buton Home folosit inainte de seria Samsung Galaxy S8, insa vorbim doar despre o demarcare in ecran a zonei sub care se afla cititorul de amprente.

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa fie smartphone-ul in care Samsung va incerca sa integreze, pentru a doua oara, un cititor de amprente sub ecran, desi in trecut a esuat. Samsung are acum, spre deosebire de anul trecut, mai multe optiuni pentru a integra asemenea tehnologii sub ecranele telefoanelor sale, asa ca va fi interesant de vazut ce va reusi.

Samsung cititor amprente ecran

Daca Samsung va lansa un smartphone cu un cititor de amprente integrat in ecran, atunci va avea un real avantaj in fata celor de la Apple, care n-au reusit sa ofere asa ceva. Daca ar fi sa ma intrebati, as spune ca un cititor de amprente in ecran ar fi un avantaj mai mare decat Face ID, iar daca Apple ar fi avut cum sa ofere aceasta tehnologie, cred ca n-ar mai fi lansat Face ID vreodata pentru iPhone.

Samsung cititor amprente ecran 1