Windows 10: Functia Revolutionara Implementata

Windows 10 urmeaza sa aiba suport pentru o noua functie revolutionara pe care compania Microsoft urmeaza sa o ofere in premiera pentru utilizatorii de PC-uri.

Windows 10 functie revolutionara

Windows 10 are o noua functie revolutionara implementata de catre compania Microsoft in parteneriat cu cei de la Fujitsu, ea urmand a fi oferita in laptop-urile pe care asiaticii le vor lansa in cursul anului 2018. Vorbesc despre un nou sistem de securitate biometrica pentru care va fi oferit suport in Windows 10, el permitand scanarea palmei pentru a avea acces la calculatoare, amprentele si fetele urmand a fi date la o parte de acest nou sistem.

Windows 10 va avea integrat suport pentru sistemul Fujitsu PalmSecure, acesta fiind oferit de catre asiatici pentru a securiza o multitudine de alte tipuri de produse electronice in trecut. Conform celor de la Fujitsu, Windows 10 va analiza cu acest senzor toate elementele care pot oferi siguranta pentru laptop-uri folosind palmele utilizatorilor, dar fara a plasa amprentele direct pe senzor, mana fiind plasata deasupra sa, la o distanta mica.

Windows 10 – functia revolutionara de securitate biometrica

Windows 10 are prin sistemul Windows Hello suport pentru sisteme de recunoastere faciala si pentru sisteme de scanare a amprentelor, insa scanarea palmei va fi o prmiera pentru sistemul de operare al companiei Microsoft. Vorbim despre o colaborare foarte stransa intre cele doua companii pentru a putea oferi o asemenea functionalitate pentru Windows 10, ideea in sine urmand a atrage interesul unui numar mare de clienti ai celor de la Fujitstu.

Windows 10 are acest suport implementat chiar cand trebuie, deoarece chiar din 2010 urmeaza sa fie implementata o functie care va permite eliminarea completa a parolelor pentru logarea in calculatoare. Acest nou sistem al celor de la Fujitsu poate fi utilizat exact in acest scop de catre utilizatori, Windows 10 urmand a fi si primul sistem de operare pentru calculatoare care permite o asemenea functionalitate pentru utilizatori.

Windows 10 va oferi functia in premiera, insa cred ca nu va trece mult timp pana cand ea va fi oferita si de catre alti producatori de calculatoare in viitor.