Apple publica primele Tutoriale pentru Utilizarea HomePod

apple tutoriale homepod

HomePod a fost pusa in vanzare vinerea trecuta de catre compania Apple, iar in weekend cei din Cupertino au publicat si primele tutoriale care ii ajuta pe clientii boxei sa o foloseasca. Mai jos puteti vedea trei clipuri video in care compania Apple explica modurile in care setarile boxei pot fi modificate, cum pot fi utilizate comenzile tactile si cum poate fi folosit Siri.

Clientii care cumpara HomePod o fac doar daca au un terminal mobil Apple, deci majoritatea vor sti cum sa se descurce pentru a interactiona cu boxa inteligenta. Totusi, aceste tutoriale sunt de folos, pentru ca ii ajuta pe clienti sa descopere mult mai usor ce functii interesante exista pentru boxa inteligenta in momentul in care incep sa o foloseasca.

5 COMENTARII

  1. “At a high level, the HomePod delivers in providing balanced sound profile, covering a wide frequency of sounds. In this graph, a flatter curve is better. HomePod can accurately recreate highs, lows and mids from 40hz to 20,000hz with just 2 decibels of deviation.”

  2. “the HomePod applies dynamic ‘Fletcher-Munson’ compensation. This processing accounts for the human perception of different frequencies at varying volumes, allowing HomePod to sound great from 0 to 100% loudness.”