Greeng0blin jailbreak pentru Apple TV 4 a fost Lansat

Greeng0blin este o noua solutie de jailbreak compatibila cu Apple TV 4, ea fiind lansata pentru cei care doresc mai mult de la aceste dispozitive ale Apple.

greeng0blin jailbreak apple tv 4

Greeng0blin este o noua solutie de jailbreak publicata special pentru Apple TV 4, ea permitand exploatarea sistemului de operare tvOS pentru a-l controla in totalitate. tvOS 10.2.2 este versiunea sistemului de operare care poate fi exploatata folosind solutia de jailbreak denumita Greeng0blin, deci vorbim despre cei care inca o mai au disponibila.

tvOS 10.2.2 inca mai este semnat de catre compania Apple pentru instalare pe Apple TV 4, astfel ca oricine doreste se poate bucura de solutia Greeng0blin in acest moment. Partea interesanta este ca Greeng0blin va fi compatibil inclusiv cu tvOS 11 in viitorul nu foarte indepartat, dezvoltatorul afirmand ca nu-i va uita pe acesti utilizatori pentru solutia sa.

Greeng0blin poate fi instalat pe Apple TV 4 cu ajutorul aplicatiei Cydia Impactor, cea care permite instalarea oricaror solutii de jailbreak lansate in ultimii 2 ani pentru produsele Apple. Greeng0blin este oferita gratuit de catre dezvoltatorul sau si poate fi descarcata de aici, asa ca daca o vedeti pe undeva oferita contra unui pret, atunci evitati website-urile respective.

Greeng0blin are, desigur, unele probleme de functionare cu anumite aplicatii disponibile in AppStore, asa ca trebuie sa va asteptati sa fiti afectati de acest lucru. Dezvoltatorul Greeng0blin sustine ca in versiunile urmatoare ale solutiei de jailbreak pentru Apple TV 4 intentioneaza sa rezolve aceste probleme, asa ca trebuie doar sa asteptam.

Greeng0blin nu este compatibil si cu Apple TV 4K.

5 COMENTARII

  1. chiar nu ii mai vad rostul, ai netflix, hbo, media player cu subtitrari pentru retea, inclusiv prin ftp, ca sa nu mai zic de riscul cu jailbreak

  2. primele 3 saptamani am reistalat Kodi prin xCode, apoi am gasit sa platesc 2 eur/luna ca sa nu mai fac reinstalare (koditvbox), iar dupa ce am luat si Apple Tv 4k am renunatat la Kodi, exista o aplicatie MMC care are aceleasi functii, mult mai eleganta, exceptand faptul ca nu poti adauga surse si addons, a costat 37 ron si s-a instalat pe ambele Apple Tv-uri, aveam nevoie sa vad filmele de pe NAS (aflat in alta locatie) si nu ma intereseaza online, e si penibil sa ai Tv 4k si sa te uiti la SD-uri online sau filmate in cinema, astept sa apara in HD cel putin si le downloadez, iar daca nu am rabdare ma duc la cinema.
    Cu jailbreak risti securitatea contului de icloud, ai acces la aplicatii nesigure, crash-uri, nu mai faci update la ultima versiunea de tvOS ca sa nu pierzi jailbreak-ul, si chiar nu se merita.