Samsung Galaxy S9: EXCLUSIV, Design Oficial Confirmat de Carcasele Originale

Samsung Galaxy S9 are in mod exclusiv prezentate noi imagini cu carcasele originale produse de catre Samsung, ele confirmand fara dubiu si design-ul nou.

Samsung Galaxy S9 carcase originale

Samsung Galaxy S9 are design-ul oficial al companiei coreene confirmat de catre primele imagini cu carcasele originale care urmeaza sa fie vandute de catre cei de la Samsung pentru noul model de telefon. Vorbim dspre carcase care vor fi disponibile atat pentru Samsung Galaxy S9, cat si pentru Samsung Galaxy S9 Plus, ele aratand ca lucrurile nu s-au schimbat chiar atat de mult in noile modele in comparatie cu cele vechi.

Samsung Galaxy S9 are prezentate astazi in imagini carcasele Clear View, care protejeaza ecranul si carcasa, ori cele standard care protejeaza daor carcasa, dar care au un stand pentru a viziona clipuri video in timpul folosirii. Samsung Galaxy S9 va avea o varietate de tipuri de carcase disponibile din partea companiei coreene, insa astazi le vedem pe cele produse din alcantara, din silicon si din plastic, deci materialele standard pentru aceste accesorii.

Samsung Galaxy S9 carcase imagini

Samsung Galaxy S9 are confirmat design-ul nou de catre aceste carcase fabricate de catre compania Samsung, pozitionarea camerelor si a cititorului de amprente fiind confirmata pentru noi astazi. Carcasele ne arata ca toate imaginile despre Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus sunt corecte si prezinta realitatea privind modul in care va arata noul telefon mobil pe care compania Samsung intentioneaza sa il lanseze in martie pe piata.

Samsung Galaxy S9 carcase imagini 7

Samsung Galaxy S9 – exclusiv, design oficial confirmat de carcasele originale

Samsung Galaxy S9 va avea disponibila o gama mai larga de accesorii din partea companiei coreene, printre ele numarandu-se si o carcasa LED care nu va fi vanduta chiar atat de ieftin de catre coreeni. Toate aceste carcase sunt deja fabricate pentru Samsung Galaxy S9 impreuna cu un numar foarte mare de telefoane care sunt acum pregatite pentru a fi livrate catre partenerii coreenilor din lumea intreaga inaintea lansarii oficiale.

Samsung Galaxy S9 carcase imagini 6

Samsung Galaxy S9 nu va avea vreo schimbare majora pentru ecran in comparatie cu modelul anterior, deci aceste carcase nu arata ceva diferit din acest punct de vedere, pentru ca nici nu au ce sa arate. Pentru carcasa exista doar schimbari in ceea ce priveste camera si pozitionarea cititorului de amprente/a flash LED-ului, Samsung Galaxy S9 urmand a fi lipsit de schimbari importante si pentru aceasta portiune a telefonului mobil.

Samsung Galaxy S9 carcase imagini 4

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie prezentat de catre compania coreeana in data de 25 februarie la ora 19:00 in cadrul unui eveniment care urmeaza sa aiba loc inaintea inceperii Mobile World Congress 2018 in Barcelona. Samsung Galaxy S9 va avea precomenzile initiate in data de 2 martie, in timp ce lansarea va avea loc in data de 9, sau 16 martie, in functie de ceea ce vor coreenii.

Samsung Galaxy S9 carcase imagini 3

Samsung Galaxy S9 carcase imagini 2

Samsung Galaxy S9 carcase imagini 1