iOS 12: Schimbarea URIASA Anuntata de Apple

iOS 12 vine pe fondul unei schimbari uriase anuntate de catre compania Apple pentru iPhone si iPad prin intermediul unuia dintre vicepresedintii sai.

21

ios 12 schimbare apple

iOS 12 este in momentul de fata in plin proces de dezvoltare in cadrul companiei Apple, acest lucru fiind anuntat inca de acum mai bine de o saptamana, cand am fost instiintati si in legatura cu o veste foarte proasta. Mai exact, faptul ca iOS 12 nu va contine foarte multe functii noi deoarece Apple se concentreaza pe imbunatatirea substantiala a performantelor sistemului de operare, dar si pentru a fi rezolvate probleme de functionare.

iOS 12 va veni in vara in versiune beta, insa inginerii companiei Apple vor avea ocazia de a refuza aprobarea implementarii unor functii noi pentru iPhone si iPad, daca ei considera ca acestea nu sunt pregatite pentru implementare. Aceasta reprezinta o schimbare uriasa pentru ideologia companiei Apple, jurnalistii americani spunand ca pana acum compania dorea sa implementeze functii noi importante in fiecare an pentru a-si depasi competitorii, dar iOS 12 este gandit altfel.

“The decision to formalize the process and give engineers more time to perfect software is a major cultural shift. For years, the company has funneled its energies into quick-turnaround, splashy upgrades that are designed to wow the faithful and make rivals seem slow-footed.”

iOS 12 – schimbarea uriasa anuntata de catre compania Apple

iOS 12  avut aceasta schimbare majora de strategie anuntata de catre Craig Federighi, vicepresedinte senior al companiei Apple, in cursul lunii ianuarie, iar inginerii celor din Cupertino sunt cei mai fericiti. Conform unor surse din cadrul Apple, inginerii nu vor trebui sa lucreze “noapte si zi” pentru a pregati cat se poate de bine functii majore pentru iOS 12, ci vor decide care functii sunt pregatite pentru a fi oferite si care vor avea lansarea amanata.

“But the feature-packed upgrades place huge demands on Apple’s beleaguered engineers […] Under the previous system, a person familiar with Apple says, “inevitably, some things will be late because you underestimated how long it would take. Some things have to be cut, some things have to be rushed. It’s the result of having thousands of people working on the same schedule.””

iOS 12 nu va avea functii grabite care nu ofera cea mai buna experienta posibila, totul intr-o tentativa de a evita situatiile ridicole de anul acesta in care a fost pusa compania Apple. Daca nici iOS 12, unde functiile noi nu au prioritate in fata imbunatatirii celor existente, nu va fi lipsit de probleme si utilizatorii se vor chinui cu iDevice-urile la fel de mult, atunci e clar ca la Apple e nevoie de schimbari majore de personal in viitorul apropiat.