Google Pixel 3 preia Schimbarea iPhone X Urata de catre Fani

Google Pixel 3 urmeaza sa preia una dintre cele mai controversate schimbari implementate de catre compania Apple pentru iPhone X in cursul acestui an.

google pixel 3 decupaj iphone x

Google Pixel 3 este in proces de dezvoltare in momentul de fata la compania Google si iata ca aflam o prima informatie importanta cu privire la schimbarile pregatite de catre compania americana pentru serie. Mai exact, se pare ca Google Pixel 3 urmeaza sa aiba deasemenea un decupaj in partea superioara a ecranului, ceva ce fanii iPhone X urasc, dar ceva ce se pare ca va deveni o noua moda in randul smartphone-urilor premium in urmatorii ani.

Google Pixel 3 se vrea a fi un smartphone care sa atraga fanii iPhone spre platforma Android, iar integrarea unui decupaj in carcasa ar putea aduce si un nou sistem avansat de recunoastere faciala pentru telefoane. Daca este vreo companie care poate crea un sistem de recunoastere faciala apropiat de cel al Apple, atunci Google este aceea, iar aceasta functionalitate pentru Google Pixel 3 ar putea fi oferita universal in intregul Android.

Google Pixel 3 preia schimbarea iPhone X urata de catre fani

Google Pixel 3 urmeaza sa vina cu schimbari majore pentru sistemul de operare Android, compania Google incercand sa-l faca mult mai atractiv pentru utilizatorii iPhone, care au si buzunarele mai “largi” decat cei Android. Apple controleaza piata premium de smartphone-uri, iar iPhone X a demonstrat asta fara nici macar vreun dubiu, iar Google stie ca acolo trebuie sa “atace”, asa ca o va face cu lansarea Google Pixel 3 de anul acesta.

“Google is working on an overhaul of its Android mobile software for a new generation of smartphones mimicking Apple’s controversial new “notch” at the top of the iPhone X, according to people familiar with the situation. While Android dominates the middle and low-end of the global smartphone market, Apple controls much of the high-end with users who spend more on apps and other services. Embracing the notch may help change that. The design will mean more new Android phones with cutouts at the top of their screens to fit cameras and other sensors. That will likely support new features, helping Android device makers keep up with similar Apple technology.”

Google Pixel 3 nu va fi singurul smartphone Android din 2018 care va avea un decupaj similar cu cel implementat in iPhone X, insa spre deosebire de alte telefoane mobile Android, va avea ceva facut cu cap si mult mai bine. Combinand toate acestea si cu un sistem similar Face ID, Google Pixel 3 ar putea fi primul smartphone Android care preia cu succes o functie a Apple, desi cei de la Huawei se chinuie sa faca o copie proasta de cateva luni.