Facebook Messenger: Functiile Speciale de Valentine’s Day

Facebook Messenger are disponibile o serie noua de functii pentru Valentine's Day, compania Facebook anuntandu-le in mod oficial chiar astazi pentru utilizatori.

Facebook Messenger Valentine's Day

Facebook Messenger are o serie de functii speciale de Valentine’s Day, compania americana Facebook implementand aceste schimbari pentru a le oferi utilizatorilor ceva nou de incercat in aceasta zi speciala din an. Compania Facebook implementeaza in mod obisnuit functii noi pentru utilizatorii Facebook Messenger cu ocazia Valentine’s Day, iar in 2018 nu rateaza ocazia de a le oferi cateva noutati interesante de care sa profite incepand de azi.

Facebook Messenger are, pentru inceput, o interfata speciala pentru persoanele care confirma pe Facebook ca se afla intr-o relatie, o fereastra de chat plina de inimioare roz fiind deschisa pentru ele. Facebook Messenger va afisa mai apoi un mesaj de alerta care permite starea de caractere emoji, pseudonime si culori pentru interfata de chat, toate aceste schimbari avand menirea de a introduce utilizatorii in “spiritul” sarbatorii indragostitilor.

Facebook Messenger – functiile speciale de Valentine’s Day

Facebook Messenger are o alta schimbare foarte utila disponibila pentru utilizatori, aceasta afisand persoana iubita chiar in topul listei cu utilizatori activi cu care discutam in viata de zi cu zi prin platforma Facebook. In rest, Facebook Messenger are diverse alte noutati interesante pe care le puteti vedea prezentate in clipul video de mai jos puteti a va face o idee cat se poate de clara cu privire la ceea ce este disponibil pentru indragostiti de Valentine’s Day.

Facebook Messenger are in fiecare an parte de functii speciale de acest gen pentru utilizatori, compania Facebook incercand constant sa isi surprinza utilizatorii cu noutati care sa le fie cu adevarat utile. Desi Valentine’s Day este o zi speciala pentru foarte multa lume, e foarte greu de spus cata lume va considera ca aceste schimbari pentru Facebook Messenger sunt cu adevarat utile, mai ales ca multe dintre ele nu vor fi oferite si dincolo de 14 februarie, ci vor fi eliminate de catre compania Facebook.

Valentine's Day + Messenger

Relationship

Publicată de Messenger pe Luni, 12 februarie 2018