iPhone XS Plus – iata cat de MARE va fi in Raport cu iPhone X

iPhone XS Plus ne este aratat intr-o comparatie cu iPhone X pentru a vedea cat de mare va fi schimbarea pe care o pregateste compania Apple pentru telefon.

iPhone XS Plus mare iPhone X

iPhone XS Plus este denumirea pe care o dau telefonului cu ecran de 6.4 – 6.5 inch pe care compania Apple vrea sa il lanseze anul acesta cu un design similar cu cel al iPhone X. iPhone X va fi scos din vanzare in toamna acestui an, insa un succesor va fi pus in vanzare, iar iPhone XS pare denumirea logica, din moment ce iPhone 9 va fi un telefon diferit.

iPhone XS Plus este “fratele mai mare” al iPhone XS, el urmand a avea aceleasi dimensiuni ca iPhone 8 Plus, dar un ecran de 6.4 – 6.5 inch care acopera tot panoul frontal. In clipul video de mai jos puteti vedeam cam care vor fi diferntele in dimensiuni intre iPhone XS si iPhone XS Plus, iPhone X fiind oricum usor mai mare decat iPhone 8.

iPhone XS Plus nu va avea dimensiuni colosale, ar putea fi totusi usor mai mare decat iPhone 8 Plus, insa in limitele utilizarii normale pentru cei care au avut un model de acel gen. iPhone XS Plus va aduce in linia de telefoane Apple un ecran imens pe care foarte multi il vor iubi, dar care va aduce si o suita de fani Android catre platforma companiei.

iPhone XS Plus va fi urmatorul meu telefon, daca va avea un ecran atat de mare in raport cu carcasa, iar asta pentru ca mi-as fi dorit ca in 2017 sa fi fost lansat si un iPhone X Plus. Avand in vedere ca acel model nu a venit, eu astept cu foarte mare interes iPhone XS Plus, insa sunt curios sa aflu ce parere aveti voi cu privire la acest viitor model de telefon Apple.

49 COMENTARII

  1. Depinde de specificatii, daca modelul xs+ o sa aibe 1gb ram mai mult ca xs, bineinteles ca xs+. Sa presupunem ca xs ar avea 4gb, intrucat modelul x cu 3gb cam se impiedica, un xs+ cu 5gb ar fi… no comment

  2. ca pret oficial pe pagina lor apple,fara taxe etc…nu sigur nu, pretul de pornire o sa fie minim 999$ sau maxim 1099$ pt varianta de 64gb…
    daca vor dubla iar spatiu minim la 128gb atunci mai adaugi 50$ la acele preturi
    Daca vor avea si varianta de 512 se va apropia de 1300$ banuiesc

  3. Sa speram ca apple va profita de real estate f mare, si vor diferentia fata de cel de 5.8″ prin iconite mai multe in cele 2 urechi(ar fi util sa poti avea si iconita de alarma sau dnd ON in partea dreapta, si in partea stanga sa poti vedea nr de deviceuri conectate prin hotspot ceea ce X de acum nu are, Plus UI, gen mail, mesaje etc cum a fost si pana acum pe variantele plus si mai multe functii preluate de la ipad

  4. Se pare că utilizatorii de iPhone vor păși într-o altă dimensiune(pentru a câta oară?),cea a palete lor de ping pong.Evidwnt,fii d vorba de Apple,asta nu îi va deranja câtuși de puțin.Apple,ești o companie fara nici un orizont,ai ajuns sa urmezi filozofia pe care cei de la Samsung o aveau în perioada Note 1.

  5. Tu la ce te uiti cand vrei sa vezi cat mai ai baterie, toata lumea isi arunca ochii in procentaj simblolul bateriei a ramas doar simbolic, sau tu scoti multimetrul din buzunar si masori bateria direct:))) si app, parca era superb iphone, ai cam multe cerinte, asta inseamna ca nu esti multumit de el.
    Si app, nu esti normal deloc prietene, fa-ti un control la bostana.

  6. Pai am iconita bateriei ce stiu ca la fiecare 10% scade putin vizibil, jumatate inseamna 50% cand ajunge galbena 20% deci ..
    Daca am obsesia sa vad procentul fac swipe de la stanga la dreapta si gata
    Deci alin , lasa oamenii inteligenti ca nu te ridici la nasul lor,ramai cu familia ta cu care observ ca vorbesti Ca intr-o carciuma

  7. Esti foarte inteligent, meriti un os, chiar ar trebui sa primesti un premiu, cine ar fi stiut da ca scade din simbolul bateriei scade si bateria in sine:))))

  8. Acest iPhone va venii cu borsetă la pachet? Au crescut mâinile fanilor? Vine cu buzunare noi la pantaloni?
    Nu te mai plangi?ca de Samsung te plangeai de 5 ori pe zi.

  9. Srb este seva ipocriziei la superlativul absolut… Se înclină ca ghiocelul în fața mărului si își schimbă parerea așa cum se invarte floarea soarelui.
    Lipsă de verticalitate!

  10. Si mai citești aberații Merliniene și Serebășite cum că Apple este “trendsetter” ????
    Apple copiază în disperare strategiile de produs ale concurenței. Este dubios cum au trecut de la “acesta este un ecran de bun simț (4″)” la rachete de tenis de câmp.

  11. Asta nu e nimic. Am citit ieri pe alt site ca cica la anul acest Iphone de 6.5″ va venii cu suport pt stylus?
    Probabil Samsunga calatorit iar in viitor si a copiat Apple.

  12. Apoi daca noul Iphone vine cu display de la LG ca deh ii mai ieftin (si mai prost) inseamna ca la achizitie va veni intr-o punga de Lidl (cica fac colaborare si cu aia) si cam atat. Incarcator, casti si eventual cutia se vor cumpara separat la minunatul pret de 99,99$
    Cei care vor extinde Apple Care au dreptul sa isi aleaga un singur accesoriu. Ba, macar cu punga de Lidl o putem lua la shopping cu noi. Va avea un mic mar pe ea deci va fi trendy ?
    Nush cum o sa iasa SRB cu punga pe strada, prietenii lui imaginari de la Therme o sa il vada si o sa il excluda din clubul exclusivistilor de la Balaceanca ?

  13. Cum necum Netflixu va mai adauga un xl la marime pana cand va ajunge cat laptopu ….Nici macar atat nu mai ajunge macar 6 gb ram sa aiba nu zic ca se va trece lejer de 10-14 gb ram…restu pe cloud.DESIGNUL E ACELASI MEREU ACELASI MONOTON.CINE SE MAI GANDESTE LA ASA CEVA?

  14. Păi daaaa…
    Srb Srb: “Samsung a copiat un viitor iPhone” ???

    Mai ții minte cum erau ridiculizate Note de la Samsung? “Ce farfurie ce lopată” sau “Ce stylus inutil, că doar e un telefon!” ????

    Și când îi auzi pe unii că Apple este trendsetter…
    Never say never!

  15. Daca privim evoluția profitului Apple,observăm că a u facut bine că au copiat strategia Samsung și oferă utilizatorilor telefoane cu ecrane mari.

  16. Normal că au făcut bine, și astfel a dispărut conceptul de”paletă de ping-pong” de pe site-urile dedicate idevices, concept atribuit smartphone-urilor cu ecrane de peste 4 inci.
    Ecranul de bun simț era bun pentru un “telefon” dar prea mic pentru un”smartphone”.

    Apple a cedat și în privința ecranului OLED… Forte bine, ca așa nu mai țipă fanaticii că OLED este nașpa.

  17. Păi fanii care țipau că ecranele competiției sunt mari(palete de ping pong) Sau că Oled-ul e nasol,o făceau doar pe principiul vulpii care nu ajunge la struguri,nimic mai mult.Acum,când primesc și ei așa ceva,sunt fericiți.