iPhone XS Plus – iata cat de MARE va fi in Raport cu iPhone X

iPhone XS Plus ne este aratat intr-o comparatie cu iPhone X pentru a vedea cat de mare va fi schimbarea pe care o pregateste compania Apple pentru telefon.

49

iPhone XS Plus mare iPhone X

iPhone XS Plus este denumirea pe care o dau telefonului cu ecran de 6.4 – 6.5 inch pe care compania Apple vrea sa il lanseze anul acesta cu un design similar cu cel al iPhone X. iPhone X va fi scos din vanzare in toamna acestui an, insa un succesor va fi pus in vanzare, iar iPhone XS pare denumirea logica, din moment ce iPhone 9 va fi un telefon diferit.

iPhone XS Plus este “fratele mai mare” al iPhone XS, el urmand a avea aceleasi dimensiuni ca iPhone 8 Plus, dar un ecran de 6.4 – 6.5 inch care acopera tot panoul frontal. In clipul video de mai jos puteti vedeam cam care vor fi diferntele in dimensiuni intre iPhone XS si iPhone XS Plus, iPhone X fiind oricum usor mai mare decat iPhone 8.

iPhone XS Plus nu va avea dimensiuni colosale, ar putea fi totusi usor mai mare decat iPhone 8 Plus, insa in limitele utilizarii normale pentru cei care au avut un model de acel gen. iPhone XS Plus va aduce in linia de telefoane Apple un ecran imens pe care foarte multi il vor iubi, dar care va aduce si o suita de fani Android catre platforma companiei.

iPhone XS Plus va fi urmatorul meu telefon, daca va avea un ecran atat de mare in raport cu carcasa, iar asta pentru ca mi-as fi dorit ca in 2017 sa fi fost lansat si un iPhone X Plus. Avand in vedere ca acel model nu a venit, eu astept cu foarte mare interes iPhone XS Plus, insa sunt curios sa aflu ce parere aveti voi cu privire la acest viitor model de telefon Apple.