iPhone 7 rosu poate fi precomandat de la Vodafone

iPhone 7 si iPhone 7 Plus de culoare rosie pot fi precomandate incepand de astazi de la operatorul de telefonie mobila Vodafone Romania de catre toti cei interesati. iPhone 7 si iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED este denumirea completa a noilor modele de smartphone-uri Apple, iar asa le veti gasi in magazinul online al celor de la Vodafone Romania pentru achizitie.

Exact precum in SUA, modelele iPhone 7 si iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED vandute in Romania vor avea o parte dintre incasari donate catre fundatia RED. Cei de la Vodafone Romania, la fel ca si Orange, au facut aceasta mentiune cu privire la donatiile incasarilor.

La momentul scrierii acestui articol, terminalele iPhone 7 si iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED nu sunt disponibile pentru achizitie din magazinul online Vodafone. Totusi, ele ar trebui sa apara in aceasta pagina in cursul acestei zile, as ca urmariti-o cu atentie pentru a le cumpara, deoarece stocurile vor fi cu siguranta limitate, cererea fiind foarte mare.

“București, 24 martie 2017 – Vodafone România va oferi clienților cele mai noi produse Apple, iPhone 7 și iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED Special Edition, ce dispun de un finisaj din aluminiu de culoare roșie.

Lansarea acesti ediții speciale a gamei iPhone oferă clienților o modalitate de a contribui la strângerea globală de fonduri pentru lupta împotriva SIDA, acesta fiind un pas mai aproape de o lume în care SIDA este eradicată.

Clienții pot comanda iPhone 7 și iPhone 7 Plus (PRODUCT) Red Special Edition începând din 27 martie, iar modelele vor fi disponibile în magazine și online, pe www.vodafone.ro. Mai multe informații despre iPhone și iPad sunt disponibile pe www.apple.com.”

iphone 7 rosu vodafone precomanda