iPhone 9 si iPhone XS: Functia Majora din 2018

iPhone 9 si iPhone XS vor avea in 2018 o functie majora care va fi disponibila pentru toate modelele pe care compania Apple le va pune in vanzare pentru clienti.

iphone 9 face id iphone xs 2018

iPhone 9, iPhone XS si iPhone XS Plus vor fi lansate in cursul anului 2018 de catre compania Apple, iar conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, toate trei vor avea o functie majora oferita de catre Apple. Mai exact, Apple vrea sa implementeze Face ID in iPhone 9 si cele doua modele ale iPhone XS, deci tehnologia de scanare a fetei nu va lipsi din modelul cu ecran LCD, mai ales ca acesta nu va avea Touch ID integrat de companie.

iPhone 9 si iPhone XS vor fi telefoane diferite din foarte multe puncte de vedere, iar asta pentru ca in ciuda ecranelor care vor acoperi intreagul panou frontal, ele vor vor avea dimensiuni diferite si materiale diferite. Separat de astea, compania Apple va diferentia iPhone 9 si iPhone XS si prin tehnologiile de incarcare, camerele care vor fi folosite, existenta 3D Touch, calitatea materialelor si cine stie ce alte aspecte majore.

iPhone 9 si iPhone XS – functia majora din 2018

iPhone 9 si iPhone XS vor avea camera TrueDepth pentru Face ID fabricata si de catre cei de la LG Innotek, ei preluand acest rol de la Sharp, care nu a prea multumit compania Apple in anul 2017. Stim deja faimoasele probleme cu aceste camere TrueDepth pentru iPhone X, iar Apple vrea sa evite probleme similare cu stocurile in 2018, asa ca iPhone 9 si iPhone XS vor avea camerele produse de LG in locul Sharp, alte doua companii din China fiind deasemenea pregatite sa intervina.

“Apple decided to introduce a face ID to three models of the iPhone ( two OLEDs , one LCD) launched this year and selected a module supplier. LG Innotek will take over manufacturing for the existing iPhone X Face ID module from Sharp. LG Innotek is expected to play a major role as a major vendor.”

iPhone 9 si iPhone XS vor avea un Face ID una dintre cele mai importante functii, compania Apple urmand a imbunatati sistemul de recunoastere faciala, dar putand implementa si suport pentru mai multe fete. Apple are nevoie de telefoane iPhone 9 si iPhone XS cu functii care sa atraga clientii, altfel risca sa treaca printr-o situatie similara cu cea de anul acesta, cand seria iPhone 8 s-a dovedit a fi un esec aproape total pentru companie.