UBER: Tarife Modificate pentru Romania de Maine

UBER a anuntat o schimbare importanta pentru tarifele practicate in Romania, compania americana facand aceasta schimbare chiar incepand cu 14 februarie.

uber tarife modificate romania

UBER a Anuntat o schimbare importanta pentru tarifele din Romania incepand de maine, 14 februarie, celebra companie de servicii de taximetrie facand modificarile in beneficiul clientilor din tara noastra. Conform unor informatii anuntate astazi de catre compania UBER, tarifele pentru cursele pe care clientii urmeaza sa le faca vor fi afisate cu exactitate in aplicatie si nu vor fi estimate, asa cum se intampla din momentul lansarii platformei in tara.

UBER ne va afisa, practic, in aplicatie exact cat urmeaza sa coste cursa pe care urmeaza sa o facem, deci nu vom mai vedea acea estimare pe care aplicatia pentru iPhone si Android o afisa pana in prezent. Schimbarea implementata de catre UBER are menirea de a ne spune exact cat vom plati pentru a ajunge intr-o anumita destinatie, iar asa clientii vor sti ce suma vor avea de platit, fara ca ea sa fluctueze intre limitele anuntate initial.

UBER anunta modificari pentru tarife in Romania de maine

UBER va folosi toate datele de navigatie adunate in ultimii 3 ani pentru  calcula tarifele exacte pentru clienti in baza locatiei in care acestia urmeaza sa ajunga. Aceste tarife exacte vor fi calculate de catre cei de la UBER in asa fel incat ele urmeaza sa includa si : “distanța până la destinație, incluzând aici opririle multiple; timpul estimat pe baza valorilor istorice de trafic; tarifarea dinamică, atunci când e cazul; si eventuale reduceri promoționale”.

UBER aduce, practic, in Romania ceea ce ofera in alte tari de cativa ani de zile, insa spune ca atunci cand tarifele vor avea un factor mare de multiplicare, clientii vor fi anuntati in prealabil in legatura cu acest lucru. Ca sa fiu complet sincer, cred ca UBER face o schimbare extrem de buna, mai ales ca Taxify estimeaza cu o acuratete mult mai mare tarifele curselor care urmeaza sa fie facute, asa ca era normal sa vedem o schimbare si de la UBER.