Prima Pagina iPhone XS iPhone XS Rezolva Marea Problema a iPhone X

iPhone XS Rezolva Marea Problema a iPhone X

iPhone XS va rezolva marea problema a iPhone X, compania Apple avand dorinta de a le aduce clientilor sai ceea ce isi doreau de la bun inceput pentru telefon.

iPhone XS Rezolva Problema iPhone X

iPhone XS va fi lansat anul acesta de catre compania Apple, iar spre bucuria foarte multor fani ai companiei Apple, se pare ca va rezolva o problema de care foarte multa lume s-a plans pana in prezent. Conform unor informatii furnizate de catre analistii americani chiar astazi, iPhone XS ar urma sa fie lansat de catre compania Apple cu un decupaj mai mic pentru ecran, lucru pe care l-am auzit initial zvonit pentru anul 2019, nu pentru 2018.

iPhone XS ar urma sa fie lansat cu o noua camera TrueDepth, de a doua generatie, iar aceasta ar urma sa aiba dimensiuni mai mici decat cea folosita in iPhone X, lucru care ar fi extrem de bun. Noua camera TrueDepth pentru iPhone XS nu ar fi cu mult mai buna din punct de vedere tehnic fata de cea din iPhone X, insa marele sau avantaj ar consta in faptul ca ar avea dimensiuni mai mici, deci s-ar elibera o portiune ocupa in ecran.

iPhone XS rezolva marea problema a iPhone X

iPhone XS va beneficia de o camera TrueDepth noua doar daca Apple va reusi sa imbunatateasca substantial productia pentru aceasta componenta, care a “tinut in loc” vanzarile iPhone X in 2017. S-a spus la sfarsitul anului 2017 ca Apple nu va implementa o noua camera TrueDepth in iPhone XS din cauza dificultatilor tehnice impuse de implementarea unor asemenea schimbari, insa iata ca lucrurile par sa fie diferite pentru anul acesta.

“Based on several data points within the 4Q17 reporting period and our supply chain meetings at CES, we remain confident that Apple is set to deploy its TrueDepth 3D sensor across the iPhone range in 2018 and to also add it to the pending iPad Pro refresh as well. We do expect the sensor to evolve slightly, potentially reducing in size (i.e., smaller notch) and improving in specificity, helping to further drive very strong growth in 2H18 as the second generation of sensor ships in this year’s new iPhones.”

iPhone XS cu un decupaj mai mic ar face si design-ul mult mai elegant, separat de faptul ca va mai elibera o mica portiune din ecran, aceasta fiind oricum nesemnificativa in raport cu dimensiunea restului ecranului. Totusi, mai important este design-ul, iar un iPhone XS cu un decupaj mai mic in ecran va fi cu certitudine mult mai apreciat de catre utilizatori fata de un iPhone XS care are acelasi decupaj mare in ecran, dar ramane de vazut ce va face Apple.

 • Srb Srb

  Imi este greu sa cred ca este vorba de iphone Oled de 5.8″ si nu de cel de 6.5″ ce automat va veni cu aceeasi dimensiune, si automat spatiu la “urechi” va fi mai mare datorita latimii mai mari
  Totusi eu zic ca abia in 2019 vor reusi sa faca decupajul mai mic

 • Robert

  Degeaba incearca sa micsoreze acel decupaj pentru ca el tot va fi acolo in zona “earpiece” deci pentru mine aceasta schimbare ar fi egala cu zero. Eu as prefere o camera care sa nu iasa din carcasa si o baterie mai mare…

 • Filip

  Sper sa nu ai dreptate ☺

 • petru

  Tipul din primul comentariu nu are alceva de facut doar sa abereze el primu si chiar spun bine Abereaza un idio nu mai intram pe aici din cauza lui

 • melinte

  Aveti careva idee cum pot sa sa ma logez ci apple id pe tel nou fara a avea two-step verification cod,,nu mai am numarul ala de telefon,,ce pot sa fac

 • Srb Srb

  invata ce inseamna verbul a abera…daca sa spui adevarul la tine este sinonim cu a abera atunci reia gradinita

 • Asd

  Si eu as vrea sa stiu raspunsul la aceasta intrebare

 • mannt

  Cele mai mari minusuri la iphone X – camera iesita grotesc in afara , decupajul inestetic si nu in ultimul rand pretul nejustificat de mare .

 • Florin Gabriel Haja

  Ar putea scoate senzorul de proximitate (de deasupra earpiece-ului) și sa folosească TrueDepth la apeluri, in schimb