Prima Pagina Digi Digi, care detine RCS & RDS, Anunta Rezultatele Financiare pe 2017

Digi, care detine RCS & RDS, Anunta Rezultatele Financiare pe 2017

Digi Communications N.V., compania care detine RCS & RDS, a anuntat astazi rezultatele financiare ale grupului pentru afacerile de pe continentul european.

digi rezultate financiare 2017 rcs & rds

Digi Communications N.V. este o denumire pe care majoritatea dintre voi nu o cunoasteti, pentru ca vorbim despre o companie inregistrata in Olanda, dar care detine gigantul de telecomunicatii RCS & RDS. Digi Communications N.V. este listata la bursa de anul trecut, asa ca a inceput sa publice rezultate financiare trimestriale si anuale, iar astazi le-a publicat pe cele pentru anul 2017, si trebuie sa recunosc faptul ca sunt impresionante.

Digi Communications N.V. a inregistrat incasari de 916.5 milioane de euro in 2017, cu 74 de milioane de euro mai mult decat in anul 2016, cresterea fiind de aproape 9%, suficient de buna. Cand vine vorba despre profit, vorbim despre o crestere de la 11.7 milioane de euro la 61.7 milioane de euro, o diferenta de 50 de milioane de euro, sau aproximativ 6% din incasarile totale ale companiei, o cifra onorabila pentru o companie atat de mare.

Digi Communications N.V. anunta un 2017 cu venituri impresionante pentru RCS & RDS

Digi Communications N.V. inglobeaza toate brand-urile RCS & RDS, deci implicit si serviciile de telefonie mobila, fixa, internet, televiziune, energie si tot ce mai face compania in tara noastra si nu numai. Per total, cheltuielile de exploatare ale celor de la Digi Communications N.V. au crescut de la 755.85 milioane de euro la 800.84 milioane de euro, dar asta si pentru ca a avut loc o extindere a companiei, deci implicit a cheltuielilor.

Digi Communications N.V. rezultate financiare 2017

Digi Communications N.V., daca nu ma insel, ar fi cam al treilea mare operator telecom din Romania, ca valoare a incasarilor, avand venituri ceva mai bune decat cei de la Vodafone. Digi Communications N.V. isi arata, prin acest raport financiar, forta pe care o are in momentul de fata si cat de bine este pozitionata pe piata telecom, cu venituri foarte bune si o infrastructura care sa-i permita sa-si creasca substantial incasarile in anii urmatori, in detrimentul competitorilor de pe piata locala.

 • robert

  Te înșeli puțin,
  In primul rând firma este Rcs&Rds SA înregistrată in România cu puncte de lucru in Ungaria și Spania iar Digi este un produs cu 4 ramuri de servicii adică: Diginet, DigiTV,DigiTel și DigiMobil

 • V.P

  1 . Bravo Digi !!
  2 . Rusine Digi ,, preturile telefoanelor sunt mari , modalitatea de achizitie in rate prin ING te pune pe ganduri .
  iPhone X la Digi costa 5600 iar la Vodafone 5400 , 200 lei diferenta .

 • Bogdanel

  Nu mai poți cumpăra în rate telefoane la Digi numai cu prețul intreg, prin ing doar 5℅ beneficiază

 • Si Digi Communications ce este ? Dar te rog, inainte sa-mi dai un raspuns precum cel de mai sus, citeste cu atentie ce spune compania despre activitatea sa.

 • mldvngabi

  Sunt praf la calitate. Mult dar prost.

 • Rudolf

  Raport calitate-preț, rămân imbatabili- Bravo

 • burlacu

  Am semnal 4G și la țară în câmp, la bloc, la metrou, cu digi oriunde poți sa folosești wifi in loc de semnal. Nu fură la facturi ca alți operatori.

 • ibadea

  super tare, adica Digi are profit cu abonamente de 2.8 eur tva inclus? un singur lucru mai are de facut, sa isi puna retea mobila la punct

 • andrews

  Dacă la abonamente de 2.8 € scot profit, va dați seama cât umfla prețul ceilalți operatori?

 • Ismail30

  Când lumea se va trezi din prostie sigur vor fi eliminați ceilalți operatori de pe piața României !
  Poate orange va rezista

 • Cristy Nedelcu

  Telekom va disparea !

 • Cristy Nedelcu

  nu este asa !

 • Cristy Nedelcu

  nu este asa toti clienti doar trebuie sa indeplinesti conditile inpuse de banca !

 • Cristy Nedelcu

  Digi este o firma 100% Românească