Digi, care detine RCS & RDS, Anunta Rezultatele Financiare pe 2017

Digi Communications N.V., compania care detine RCS & RDS, a anuntat astazi rezultatele financiare ale grupului pentru afacerile de pe continentul european.

digi rezultate financiare 2017 rcs & rds

Digi Communications N.V. este o denumire pe care majoritatea dintre voi nu o cunoasteti, pentru ca vorbim despre o companie inregistrata in Olanda, dar care detine gigantul de telecomunicatii RCS & RDS. Digi Communications N.V. este listata la bursa de anul trecut, asa ca a inceput sa publice rezultate financiare trimestriale si anuale, iar astazi le-a publicat pe cele pentru anul 2017, si trebuie sa recunosc faptul ca sunt impresionante.

Digi Communications N.V. a inregistrat incasari de 916.5 milioane de euro in 2017, cu 74 de milioane de euro mai mult decat in anul 2016, cresterea fiind de aproape 9%, suficient de buna. Cand vine vorba despre profit, vorbim despre o crestere de la 11.7 milioane de euro la 61.7 milioane de euro, o diferenta de 50 de milioane de euro, sau aproximativ 6% din incasarile totale ale companiei, o cifra onorabila pentru o companie atat de mare.

Digi Communications N.V. anunta un 2017 cu venituri impresionante pentru RCS & RDS

Digi Communications N.V. inglobeaza toate brand-urile RCS & RDS, deci implicit si serviciile de telefonie mobila, fixa, internet, televiziune, energie si tot ce mai face compania in tara noastra si nu numai. Per total, cheltuielile de exploatare ale celor de la Digi Communications N.V. au crescut de la 755.85 milioane de euro la 800.84 milioane de euro, dar asta si pentru ca a avut loc o extindere a companiei, deci implicit a cheltuielilor.

Digi Communications N.V. rezultate financiare 2017

Digi Communications N.V., daca nu ma insel, ar fi cam al treilea mare operator telecom din Romania, ca valoare a incasarilor, avand venituri ceva mai bune decat cei de la Vodafone. Digi Communications N.V. isi arata, prin acest raport financiar, forta pe care o are in momentul de fata si cat de bine este pozitionata pe piata telecom, cu venituri foarte bune si o infrastructura care sa-i permita sa-si creasca substantial incasarile in anii urmatori, in detrimentul competitorilor de pe piata locala.

14 COMENTARII

  1. Te înșeli puțin,
    In primul rând firma este Rcs&Rds SA înregistrată in România cu puncte de lucru in Ungaria și Spania iar Digi este un produs cu 4 ramuri de servicii adică: Diginet, DigiTV,DigiTel și DigiMobil

  2. Si Digi Communications ce este ? Dar te rog, inainte sa-mi dai un raspuns precum cel de mai sus, citeste cu atentie ce spune compania despre activitatea sa.

  3. Am semnal 4G și la țară în câmp, la bloc, la metrou, cu digi oriunde poți sa folosești wifi in loc de semnal. Nu fură la facturi ca alți operatori.

  4. super tare, adica Digi are profit cu abonamente de 2.8 eur tva inclus? un singur lucru mai are de facut, sa isi puna retea mobila la punct

  5. Când lumea se va trezi din prostie sigur vor fi eliminați ceilalți operatori de pe piața României !
    Poate orange va rezista