Samsung Galaxy S9: Noul Teaser Confirma Noutatile

Samsung Galaxy S9 are intr-un nou teaser confirmate cele mai importante noutati pe care telefonul mobil urmeaza sa le ofere pentru clientii din lumea intreaga.

26

Samsung Galaxy S9 teaser noutati

Samsung Galaxy S9 este promovat de catre compania Samsung printr-un nou teaser publicat in cursul noptii trecute prin intemediul subsidiarei din Malaezia, acesta prezentand una dintre marile scimbari ce vor fi oferite. Mai exact, vorbim despre faptul ca Samsung promoveaza noua camera pe care Samsung Galaxy S9 urmeaza sa o ofere pentru clientii din lumea intreaga, aceasta urmand a fi punctul central al schimbarilor oferite.

Samsung Galaxy S9 are promovata noua camera cu motto-ul “The Camera Reimagined” in mai toate materialele publicitare pe care compania coreeana le-a creat pentru a anuntat evenimentul de prezentare. In baza a ceea ce vedem pana acum, noua camera a Samsung Galaxy S9 va fi schimbarea majora pe care compania Samsung o va promova pentru a motiva cumpararea noului telefon, insa separat de ea vor exista modificari minore.

Samsung Galaxy S9 va avea o noua camera cu deschidere variabila de f/1.5 si f/2.4, in timp ce Samsung Galaxy S9 Plus va avea o camera duala verticala, insa doar unul dintre senzorii de imagine va beneficia de deschidere variabila. Celalalt senzor de imagine din camera Samsung Galaxy S9 Plus va ave ao deschidere cu valoare fixa, el urmand a fi utilizat pentru pozele cu efect de tip bokeh, asa cum se intampla si la Samsung Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy S9: noul teaser confirma noutatile

Samsung Galaxy S9 are si in acest nou teaser confirmate functiile pentru inregistrare slow-motion, cea pentru inregistrare de poze mai bune in conditii de luminozitate scazuta, dar si una pentru recunoasterea obiectelor din poze. Mai mult, vedem promovata si functia camerei Samsung Galaxy S9 care va permite aplicarea de caractere emoji peste persoanele si obiectele din poze, aceasta nefiind 100% noua, dar cel mai probabil imbunatatita.

Samsung Galaxy S9 va avea deasemenea implementata o functie Animoji similara celei oferite pentru iPhone X, insa ea va fi integrata prin camera frontala a telefonului, compania Samsung urmand a oferi si recunoastere faciala imbunatatita. Samsung Galaxy S9 va avea, practic, aceste schimbari majore pentru camere in centrul atentiei si e posibil totusi ca majoritatea utilizatorilor sa nu se lase convinsi doar de acestea pentru a face o achizitie.

Samsung Galaxy S9 este programat de catre compania Samsung pentru o prezentare ce urmeaza sa aiba loc la ora 19:00 a zilei de 25 februarie in Barcelona, inainte de a incepe Mobile World Congress 2018. Precomenzile Samsung Galaxy S9 vor incepe pe data de 2 martie, in timp ce lansarea va avea loc pe 9 sau 16 martie, cel mai probabil segmentat, in functie de tarile in care va fi pus in vanzare.