Samsung Galaxy S9: Noul Teaser Confirma Noutatile

Samsung Galaxy S9 are intr-un nou teaser confirmate cele mai importante noutati pe care telefonul mobil urmeaza sa le ofere pentru clientii din lumea intreaga.

Samsung Galaxy S9 teaser noutati

Samsung Galaxy S9 este promovat de catre compania Samsung printr-un nou teaser publicat in cursul noptii trecute prin intemediul subsidiarei din Malaezia, acesta prezentand una dintre marile scimbari ce vor fi oferite. Mai exact, vorbim despre faptul ca Samsung promoveaza noua camera pe care Samsung Galaxy S9 urmeaza sa o ofere pentru clientii din lumea intreaga, aceasta urmand a fi punctul central al schimbarilor oferite.

Samsung Galaxy S9 are promovata noua camera cu motto-ul “The Camera Reimagined” in mai toate materialele publicitare pe care compania coreeana le-a creat pentru a anuntat evenimentul de prezentare. In baza a ceea ce vedem pana acum, noua camera a Samsung Galaxy S9 va fi schimbarea majora pe care compania Samsung o va promova pentru a motiva cumpararea noului telefon, insa separat de ea vor exista modificari minore.

Samsung Galaxy S9 va avea o noua camera cu deschidere variabila de f/1.5 si f/2.4, in timp ce Samsung Galaxy S9 Plus va avea o camera duala verticala, insa doar unul dintre senzorii de imagine va beneficia de deschidere variabila. Celalalt senzor de imagine din camera Samsung Galaxy S9 Plus va ave ao deschidere cu valoare fixa, el urmand a fi utilizat pentru pozele cu efect de tip bokeh, asa cum se intampla si la Samsung Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy S9: noul teaser confirma noutatile

Samsung Galaxy S9 are si in acest nou teaser confirmate functiile pentru inregistrare slow-motion, cea pentru inregistrare de poze mai bune in conditii de luminozitate scazuta, dar si una pentru recunoasterea obiectelor din poze. Mai mult, vedem promovata si functia camerei Samsung Galaxy S9 care va permite aplicarea de caractere emoji peste persoanele si obiectele din poze, aceasta nefiind 100% noua, dar cel mai probabil imbunatatita.

Samsung Galaxy S9 va avea deasemenea implementata o functie Animoji similara celei oferite pentru iPhone X, insa ea va fi integrata prin camera frontala a telefonului, compania Samsung urmand a oferi si recunoastere faciala imbunatatita. Samsung Galaxy S9 va avea, practic, aceste schimbari majore pentru camere in centrul atentiei si e posibil totusi ca majoritatea utilizatorilor sa nu se lase convinsi doar de acestea pentru a face o achizitie.

Samsung Galaxy S9 este programat de catre compania Samsung pentru o prezentare ce urmeaza sa aiba loc la ora 19:00 a zilei de 25 februarie in Barcelona, inainte de a incepe Mobile World Congress 2018. Precomenzile Samsung Galaxy S9 vor incepe pe data de 2 martie, in timp ce lansarea va avea loc pe 9 sau 16 martie, cel mai probabil segmentat, in functie de tarile in care va fi pus in vanzare.

26 COMENTARII

  1. Corect SRB, de 2 ani au luat trofeul la cameră Pixel, iar Apple se afla pe nicăieri ???
    Nu ești tu prost degeaba, mai spui și câteodată ceva ok.

  2. nu punem baza pe samsung…hai ca deja o dai in barci…pixel 1 da la popneata orice samsung mai putin note 8, dar pixel 2…e alta liga…sa vedem cu s9 si mai ales s9+ ca cel de baza s-ar putea sa nu aiba sanse

  3. se pare ca prrostul nu sunt eu din moment ce intr-o discutie samsung vs pixel tu esti singurul ce aduci in ecuatie Apple…deci..se pare ca familia ta a crescut un scons las ce ii este frica sa imi dea reply, se gandeste ca poate poate nu il prind cu minciuna

  4. Nicaieri definitie – ” În niciun loc; în nicio altă parte; în niciun alt caz; la nimeni, niciunde”
    daca top 3 2017 inseamna asta….e clar ce cultura ti-au oferit parintii tai, sau chiar daca nu ai avut parinti macar ambitia ta se pare ca nu a existat

  5. Atât poți? Să te iei de familia mea??
    Copile, tu ești doar un mic microb pe acest forum. Eu sunt tot cu Apple in mintea mea?? Tu înghiți fiecare c***t pentru Apple ??.

  6. pai la multi familia este cea ce le face educatia…dar chiar si fara ea, tu ca persoana poti avea ambitie sa inveti ceva..dar nici asta nu ai avut…deci pierdere de timp cu mizerii ca tine.
    Nu mai fii atat de intoxicat cu Apple din cauza ca este Nr1
    Si daca esti las si nu poti sa imi dai reply direct, nu mai are rost nici sa te trolez

  7. Eu sunt laș? Aproape toți ți-au cerut Facebook, e-mail ceva și ai continuat cu idioțeniile tale.
    Prietene, stai liniștit, la cât de “educat” ești tu, nu știu ce familie aia avut tu, dar sigur Nu-mi doresc sau îmi doream așa ceva. Îți dai prea multe filme, cu bani și bogății. Trezește-te, bea un pahar cu lapte și marș la muncă?

  8. A obținut 265.267 puncte. Aproape cu 100.000 fata de S8+. Deci clar se v-a simti diferenta.
    Eu cand am spus că s9+ v-a avea filmare 1080p la 480 fps( undeva la 480, dar nu stiu cifra exactă) el a spus că tot 1080p la 120fps ramane baza. Cred ca cea mai absurdă afirmatie facuta vreodată.

  9. Aici întotdeauna este vorba de Apple. Doar tu nu faci conexiunile, contextul.
    Dar nah, cum spuneai si tu “PRAF”, doar ca acest praf este si gurul lucru care iti zboară printre urechi…