iOS 12: Iata CAND va avea loc Lansarea

iOS 12 are data de lansare dezvaluita multumtia unei surse din cadrul companiei Apple, planurile celor din Cupertino fiind anuntate cu mult timp in avans.

ios 12 data lansare beta

iOS 12 este viitoarea versiune majora a sistemului de operare pentru iPhone si iPad, compania Apple pregatindu-i lansarea pentru acest an, iar astazi aflam si primele informatii cu privire la aparitia sa. Stim cu totii ca Apple prezinta noile versiuni majore ale iOS in cadrul evenimentelor WWDC, World Wide Developers Conference, iar data la care incep acestea este ca la care este lansata prima versiune beta, iar pentru iOS 12 aflam data azi.

iOS 12 urmeaza sa fie prezentat de catre compania Apple in data de 4 iunie 2018, conform unor informatii privind programarile pentru evenimente pentru locatia in care va fi gazdui WWDC 2018. O sursa din cadrul Apple a confirmat faptul ca WWDC 2018 va fi gazduit in McEnery Convention Center din San Jose, California, locatia de anul trecut, iar singura perioada pentru care nu exista o rezervare este 4 – 8 iunie, iOS 12 urmand a fi prezentat in prima zi.

iOS 12 are data de lansare a primei versiuni beta anuntata

Apple anunta datele de organizare ale WWDC-urilor cu 2/3 luni inainte de evenimente, insa pana atunci, informatiile care confirma prezentarile si, acum, lansarea iOS 12 vin de la programarile pentru evenimente. Singura saptamana din iunie libera pentru WWDC 2018 este cea 4 – 8 iunie, restul fiind rezervate de alte companii, iar cum Apple organizeaza evenimentele totdeauna in iunie, e clar ca iOS 12 va fi prezentat pe data de 4 iunie.

iOS 12 data lansare

iOS 12 va avea prima versiune beta disponibila din data de 4 iunie pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone si iPad, acestia putand testa actualizarea sistemului de operare pana in momentul lansarii pentru a-si pregati aplicatiile. iOS 12 va fi lansat public in toamna de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, insa pana atunci vom avea disponibile multe versiuni beta si afla cu mult timp inainte schimbarile importante pe care le va oferi Apple.