Prima Pagina iOS 12 iOS 12: Iata CAND va avea loc Lansarea

iOS 12: Iata CAND va avea loc Lansarea

iOS 12 are data de lansare dezvaluita multumtia unei surse din cadrul companiei Apple, planurile celor din Cupertino fiind anuntate cu mult timp in avans.

ios 12 data lansare beta

iOS 12 este viitoarea versiune majora a sistemului de operare pentru iPhone si iPad, compania Apple pregatindu-i lansarea pentru acest an, iar astazi aflam si primele informatii cu privire la aparitia sa. Stim cu totii ca Apple prezinta noile versiuni majore ale iOS in cadrul evenimentelor WWDC, World Wide Developers Conference, iar data la care incep acestea este ca la care este lansata prima versiune beta, iar pentru iOS 12 aflam data azi.

iOS 12 urmeaza sa fie prezentat de catre compania Apple in data de 4 iunie 2018, conform unor informatii privind programarile pentru evenimente pentru locatia in care va fi gazdui WWDC 2018. O sursa din cadrul Apple a confirmat faptul ca WWDC 2018 va fi gazduit in McEnery Convention Center din San Jose, California, locatia de anul trecut, iar singura perioada pentru care nu exista o rezervare este 4 – 8 iunie, iOS 12 urmand a fi prezentat in prima zi.

iOS 12 are data de lansare a primei versiuni beta anuntata

Apple anunta datele de organizare ale WWDC-urilor cu 2/3 luni inainte de evenimente, insa pana atunci, informatiile care confirma prezentarile si, acum, lansarea iOS 12 vin de la programarile pentru evenimente. Singura saptamana din iunie libera pentru WWDC 2018 este cea 4 – 8 iunie, restul fiind rezervate de alte companii, iar cum Apple organizeaza evenimentele totdeauna in iunie, e clar ca iOS 12 va fi prezentat pe data de 4 iunie.

iOS 12 data lansare

iOS 12 va avea prima versiune beta disponibila din data de 4 iunie pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone si iPad, acestia putand testa actualizarea sistemului de operare pana in momentul lansarii pentru a-si pregati aplicatiile. iOS 12 va fi lansat public in toamna de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, insa pana atunci vom avea disponibile multe versiuni beta si afla cu mult timp inainte schimbarile importante pe care le va oferi Apple.

 • Srb Srb

  Superb !!!!!!
  Samsung vine cu stereao speakers pt tot anul

 • soul

  Deci cred ca ai repetat asta de o mie de ori – te roade Alzheimer-ul ?

 • d.c

  @Soul, el nu poate mai mult. Știe doar 3-4 fraze iar când e necesar dă un search pe Google. Trebuie să îl înțelegem și pe el, poate chiar are probleme.

 • iullian

  Srb ce legătura are samsung cu iOS 12?

 • d.c

  Și mai zicea de mine că sunt toxic cu Samsung și așa.. E puțin retard

 • P.P

  Articolul nu are legatura cu Samsung, dar el este atât de invidios pe telefoanele Samsung încât simte nevoia sa atace compania la orice articol.
  Asta e tot ce isi permite, sa comenteze 🤣

 • Srb Srb

  faceam o legatura cu ce vine samsung intr-un an…un S8 cu stereo speakers si note 9 iar apple vine cu ios macos tvos watchos, mac pro, macbook noi, iphone noi etc

 • Srb Srb

  ziceai de tatal tau ca e putin retard? ok..

 • andrews

  Stereo speakers, autonomie mai buna, ecran îmbunătățit, camere mai bune etc. Apple vine cu cam aceleași produse + iOS instabil, ca pana acum

 • Srb Srb

  stereo speakers in iphone avem deja de aproape 2 ani…autonomie mai buna de 2 ani tot se imbunatateste si la iphone, camera mai buna si la iphone….deci aceleasi chestii doar ca apple va veni pe langa cele 3 iphone si cu noul modular mac pro, si alte 5 mac noi, plus alte 2-3 ipad noi + 4 sisteme de operare noi….
  deci …

 • andrews

  Stereo speakers nu e un must have. Autonomia la iPhone este la pământ, și o spun din pctul meu de vedere și al tuturor cunoscuților care au iPhone (și nu sunt putini, inclusiv 3 membri ai familiei), camera la Samsung este net superioară iPhone. Eu mă refer STRICT la smartphone uri. Nu mă refer la alte categorii, pentru ca și așa Samsung face alte 1.000 de alte dispozitive. Sistemul de operare la iphone… eu zic să nu comentezi 😂 Deja a spus Apple ca iOS 12 nu va aduce ceva nou, ci va încerca să rezolve failul de iOS 11.

 • vio

  Sincer eu prefer o camera care sa surprinda realitatea asa cum este ea. Daca vrei o camera pentru poze in care sa iesi gata fotoshopat atunci poti alege Samsung.
  Cat despre autonomie, incearca cu un iphone nou, sau macar bateria noua.
  Legat de sistemul de operare prefer unul in care daca vreau sa instalez o aplicatie sa nu fiu obligat sa ofer acces la tot ce se poate (microfon, contacte, locatie, etc.) in caz contrar nu te lasa sa o folosesti.
  Dar este parerea mea, fiecare in functie de ce conteaza pentru el poate alege.

 • andrews

  Camera poate fi setată și să para naturală la Samsung.
  Autonomie la un iPhone nou… nu știu aici, nu te contrazic pentru ca nu sunt sigur
  Tu oricum la iPhone oferi acces la microfon, locație etc, chiar dacă nu te întreabă.

 • amfetamin

  Deci la Samsung trebuie sa umbli prin setări sa-ți iese poza cât mai naturală pt ca by default e suprasaturată? E bine atunci.

 • amfetamin

  Perfect de acord cu tine.

 • andrews

  Este alegerea ta. Unii prefera suprasaturate, alții nu. Ei măcar îți dau posibilitatea să alegi

 • P.P

  La camerele foto profi umblii prin setări ca sa faci o poză.

 • Ilav

  4 sisteme de operare noi??

 • Srb Srb

  Yep ios macos tvos si watchos

 • Ilav

  ha ha….nu sunt 4 sisteme noi, sunt aceleasi siteme imbunatatie si “botezate “…sincer.Daca nu le boteza ..era IOS imbunatait an de na

 • Srb Srb

  sunt 4 sisteme noi si proaspete…samsung nu prea are nimic