Prima Pagina iOS 12 iOS 12: Apple a Realizat ceea ce Clientii spun de Ani de...

iOS 12: Apple a Realizat ceea ce Clientii spun de Ani de Zile

iOS 12 va reprezenta prin lansarea sa un moment foarte important din istoria recenta a companiei Apple, mai exact o regandire a modului in care sunt priviti clientii.

ios 12 apple realizat clienti

iOS 12, prin lansarea sa, va reprezenta un punct de cotitura pentru compania Apple, cei din conducere ajungand in sfarsit la concluzia pe care foarte multi clienti o exprima inca de acum cativa ani de zile, la scurt timp dupa ce Steve Jobs a parasit aceasta lume. Vorbesc despre faptul ca iOS are probleme majore de pe la iOS 7 incoace, insa abia dupa ani si ani de probleme, compania Apple a luat decizia ca iOS 12 nu trebuie sa mai genereze frustrare in randul clientilor.

iOS 12 va fi dezvoltat in baza unei strategii diferite, care ar trebui sa aduca un sistem de operare stabil, optimizat, fara probleme de functionare si cu performante foarte bune pentru iPhone si iPad. Apple a hotarat ca pentru iOS 12 sunt mult mai importante aceste aspecte decat cele privind implementarea de functii majore, astfel ca inginerii sai se concentreaza nu pe noutati, ci pe imbunatatirea a ceea ce exista pentru iPhone si iPad.

iOS 12: Apple a realizat ceea ce clientii spun de ani de zile

iOS 12 va fi prezentat in iunie de catre Apple, iar functiile care vor fi demonstrate atunci ar trebui sa fie gata pana in toamna, cand sistemul de operare va fi lansat pentru iPhone si iPad de catre americani. Nu acelasi lucru s-a intamplat cu iOS 11, care are chiar si in iOS 11.3 implementate functii promise inca din iunie 2017, Apple neputandu-le finaliza pana acum, dar promisiunea zvonurilor de acum este ca in iOS 12 nu vor mai exista asemenea probleme.

“This change is Apple beginning to realize that schedules are not being hit, stuff is being released with bugs – which previously would not have happened. inevitably, some things will be late because you underestimated how long it would take. Some things have to be cut, some things have to be rushed. It’s the result of having thousands of people working on the same schedule.”

iOS 12 are menirea de a le demonstra clientilor Apple ca ei conteaza mai mult decat implementarea de functii noi, dar aceasta strategie ar putea fi una “paguboasa” pentru cei din Cupertino in final. Lumea vrea noutati si vrea ca produsele sa functioneze fara cusur, insa Apple da de inteles ca nu mai poate face asta, in ciuda armatei de ingineri, asa ca iOS 12 ar putea fi o mare dezamagire pentru unii dintre clientii iPhone si iPad.

 • iullian

  Prefer oricând funcții mai putine și un sistem stabil decât multe funcții și un sistem vai mama lui ( in a doua categorie intra perfect iOS 11).

 • Srb Srb

  Superb

 • Bogdan

  Asa au zis si la ios 9..

 • LD

  Mai degrabă Apple sa angajeze mai mulți oameni talentați și pricepuți sa acopere atât stabilitatea sistemului cât și noutățile… se poate și fără compromisuri dacă se vrea asta, doar au o căruță de bani și nu știu ce sa facă cu ei!?

 • mane

  sper sa nu fie gargara

 • bogdan

  Nu vreau noutăți

 • Bogdanel

  Ce scuză buna au găsit în lipsa de idei pentru inovații

 • Marius

  As vrea sa nu schimbe nici măcar o iconița, mah, dar nimic, 0 inovații in iOS 12, dar sa zbârnâie când deschizi sau faci ceva pe el!

 • Dabija

  Povesti pt copii si apa de ploaie …
  Marketing Apple …. bla bla …

 • Srb Srb

  daca sunt in lipsa de idei atunci nici ios13 sau ios14 nu va veni cu nimic..

 • Dan Mihai

  Bla bla. Mai putine vorbe, mai multe acțiuni.

 • razvan

  De cand nu mai e Steve Jobs, adica incepand cu iOS 7, doar softurile pare au fost bune, restul au fost varza!

 • doring

  Evoluție înseamnă și implementarea unor funcții noi. Atâta vreme cât hardware evoluează iar sistemul de operare stagnează ce ai rezolvat?

 • Ionelmobil

  Ce a realizat? Aici scrie ca vrea sa realizeze. Apple are un numar limitat de prosti care lw cumpara produsele la preturi exagerate. Ei se straduie sa nui piarda si pe astia. Apple sunt ca englezii cu volan pe dreapta si atat.

 • Merlin

  Au venit repede vocalii lui Sammy cand aia nici nu au un OS de telefon, noroc ca a furat unul de la Apple ceva idei si altii au bagat ceva resurse sa iasa un OS. Tizen ala e doar o gluma, ca daca era ceva serios, era instalat pe S8 sau S9, nu? Aveau si ei un inceput de ecosistem, ceva acolo, nu aplicatii si un UX. Trendul acesta, de rafinare a unui OS s-a vazut de la Sierra ce a fost tunat la High Sierra, de exemplu. Nu este prima oara la Apple.

 • Visan Teodor

  Poate Apple va realiza,ca momentan sunt doar zvonuri.Ciudat e ca este laudata ca fiind oarecum nemaivazuta,o caracteristica esentiala a unui sistem de operare,stabilitatea.Poate unii de pe aici au uitat,dar asa ni se spune de cativa ani,ca ios e cel mai avansat si cel mai stabil sistem ,iar realitatea,desi poate ne e rusine sa recunoastem,e total diferita.La inceput IOS era perfect pentru ca nu avea prea multe(era limitat maxim),insa cand au inceput sa copie functii din android lucrurile s-au schimbat,brusc a fost nevoie de mai mult ram,procesoare cu mai multe nuclee…sunt curios cum va arata IOS 12,ca stabilitate,ca functii inteleg ca nu se mai incumeta sa implementeze in el.

 • alex.

  Pana la ios 12 ar trebui sa se concentreze pe ios 11.3 si sa rezolve toate problemele

 • Bogdanel

  Exact