iOS 12: Apple a Realizat ceea ce Clientii spun de Ani de Zile

iOS 12 va reprezenta prin lansarea sa un moment foarte important din istoria recenta a companiei Apple, mai exact o regandire a modului in care sunt priviti clientii.

ios 12 apple realizat clienti

iOS 12, prin lansarea sa, va reprezenta un punct de cotitura pentru compania Apple, cei din conducere ajungand in sfarsit la concluzia pe care foarte multi clienti o exprima inca de acum cativa ani de zile, la scurt timp dupa ce Steve Jobs a parasit aceasta lume. Vorbesc despre faptul ca iOS are probleme majore de pe la iOS 7 incoace, insa abia dupa ani si ani de probleme, compania Apple a luat decizia ca iOS 12 nu trebuie sa mai genereze frustrare in randul clientilor.

iOS 12 va fi dezvoltat in baza unei strategii diferite, care ar trebui sa aduca un sistem de operare stabil, optimizat, fara probleme de functionare si cu performante foarte bune pentru iPhone si iPad. Apple a hotarat ca pentru iOS 12 sunt mult mai importante aceste aspecte decat cele privind implementarea de functii majore, astfel ca inginerii sai se concentreaza nu pe noutati, ci pe imbunatatirea a ceea ce exista pentru iPhone si iPad.

iOS 12: Apple a realizat ceea ce clientii spun de ani de zile

iOS 12 va fi prezentat in iunie de catre Apple, iar functiile care vor fi demonstrate atunci ar trebui sa fie gata pana in toamna, cand sistemul de operare va fi lansat pentru iPhone si iPad de catre americani. Nu acelasi lucru s-a intamplat cu iOS 11, care are chiar si in iOS 11.3 implementate functii promise inca din iunie 2017, Apple neputandu-le finaliza pana acum, dar promisiunea zvonurilor de acum este ca in iOS 12 nu vor mai exista asemenea probleme.

“This change is Apple beginning to realize that schedules are not being hit, stuff is being released with bugs – which previously would not have happened. inevitably, some things will be late because you underestimated how long it would take. Some things have to be cut, some things have to be rushed. It’s the result of having thousands of people working on the same schedule.”

iOS 12 are menirea de a le demonstra clientilor Apple ca ei conteaza mai mult decat implementarea de functii noi, dar aceasta strategie ar putea fi una “paguboasa” pentru cei din Cupertino in final. Lumea vrea noutati si vrea ca produsele sa functioneze fara cusur, insa Apple da de inteles ca nu mai poate face asta, in ciuda armatei de ingineri, asa ca iOS 12 ar putea fi o mare dezamagire pentru unii dintre clientii iPhone si iPad.