iPhone X: Cum Protejezi Aplicatii cu Face ID

iPhone X permite securizarea aplicatiilor instalate in telefoane cu ajutorul Face ID, functionalitatea fiind superioara celei oferite de catre Apple.

iphone x face id aplicatii

iPhone X inlocuieste Touch ID cu Face ID, scanarea amprentei cu recunoasterea fetei, iar asta inseamna ca utilizatorii au posibilitatea de a proteja aplicatii folosindu-si fata. Nu vorbim despre vreo functie oferita de catre compania Apple, sau de catre dezvoltatorii de aplicatii, ci despre una oferita de catre un tweak foarte interesant, si vechi, numit BioProtect.

BioProtect exista de foarte multi ani, el permitand securizarea aplicatiilor cu Touch ID pentru cei care fac jailbreak, iar acum a fost actualizat pentru a fi compatibil cu iPhone X. In clipul video de mai jos aveti o demonstratie a modului in care BioProtect poate fi folosit pentru a securiza oricare aplicatie din iPhone si iPad, fetele utilizatorilor fiind folosite pentru a obtine acces.

Compania Apple nu permite nici macar setarea unui cod de acces pentru a proteja aplicatiile impotriva accesului nedorit, dar BioProtect rezolva problema, intr-un mod elegant. Tweak-ul este compatibil cu iOS 11 incepand de astazi, iar cei care fac jailbreak pe iPhone X vor avea ocazia de a-l cumpara si folosi in propriile telefoane, daca il doresc cu adevarat.

BioProtect este vandut prin intermeediul Cydia, care deocamdata nu este compatibila cu iOS 11, dar in zilele urmatoare va fi, iar iPhone X va avea un jailbreak oarecum stabil. Desigur ca el este limitat la versiunile anterioare iOS 11.2, asa ca dezamagirea vine acum, daca nu stiati deja, pentru ca dincolo de iOS 11.2 nu se poate face jailbreak, deocamdata.